مطالعه فنولیک، فلاونوئید تم و فعالیت آنتی اکسیدانی گونه بومادران تماشایی (Achillea nobilis) در مراحل مختلف فنولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه فنولیک، فلاونوئید تم و فعالیت آنتی اکسیدانی گونه بومادران تماشایی (Achillea nobilis) در مراحل مختلف فنولوژیک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه فنولیک، فلاونوئید تم و فعالیت آنتی اکسیدانی گونه بومادران تماشایی (Achillea nobilis) در مراحل مختلف فنولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه فنولیک، فلاونوئید تم و فعالیت آنتی اکسیدانی گونه بومادران تماشایی (Achillea nobilis) در مراحل مختلف فنولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه فنولیک، فلاونوئید تم و فعالیت آنتی اکسیدانی گونه بومادران تماشایی (Achillea nobilis) در مراحل مختلف فنولوژیک :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

جنس Achillea متعلق به خانواده کاسنی (Asteraceae) است و از جمله گیاهان مهم دارویی و زینتی محسوب می شود. گونه A. Nobilis یکی از گونه های مهم بومادران می باشد که به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدان محسوب می شود. به این منظور، در این تحقیق، بخش های هوایی ژنوتیپ An2 از ( شاندیز مشهد) در طی مراحل مختلف فنولوژیک ( پنج برگی، غنچه دهی، ۵۰% گلدهی، ۱۰۰% گلدهی) از نظر فنولویک، فلانوئید تام و فعالیت آنتی اکسیدانی مطالعه گردیدند. فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از مدل سیستم آلفا و آلفا- دی فنیل – بتا- پیکریل هیدرازیل و قدرت احیا کنندگی آهن سنجش شد. آزمایش با ۳ تکرار در قالب طرح بلوک کاملاً تصادفی در دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۹۳ مورد ارزیابی قرار گرفت. تکرار نتایج نشان داد که میزان فنول تام ( ۲.۵۸± ۹۲/۳۶۰ میلی گرم تانیک اسید بر گرم ماده خشک ) و فلانوئید (۰.۵۲± ۶/۵۵ میلی گرم کوئرستین بر گرم ماده خشک) و قابلیت احیاکنندگی آهن ( در دو غلظت ۵۰ و ۳۰۰ppm) در مرحله ۵۰% گلدهی بیشتر از سایر مراحل بود و به طور عکس کمترین مقدار فعالیت آنتی اکسیدانی به روشIC50) DPPH) (565/10 میکروگرم بر میلی لیتر حجم عصاره ) در این مرحله مشاهده شد. بنابراین بهترین زمان برداشت این گونه از نظر ترکیبات فنولیک زمان ۵۰% گلدهی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.