کارایی استفاده از آب و عملکرد گندم نان تحت تأثیر روش های مختلف کاشت و کم آبیاری در شرایط گرم و خشک جنوب استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارایی استفاده از آب و عملکرد گندم نان تحت تأثیر روش های مختلف کاشت و کم آبیاری در شرایط گرم و خشک جنوب استان فارس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارایی استفاده از آب و عملکرد گندم نان تحت تأثیر روش های مختلف کاشت و کم آبیاری در شرایط گرم و خشک جنوب استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارایی استفاده از آب و عملکرد گندم نان تحت تأثیر روش های مختلف کاشت و کم آبیاری در شرایط گرم و خشک جنوب استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارایی استفاده از آب و عملکرد گندم نان تحت تأثیر روش های مختلف کاشت و کم آبیاری در شرایط گرم و خشک جنوب استان فارس :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

گندم یکی ز مهم ترین گیاهان زراعی در ایران است. با وجود تنش های خشکی در مرحله دانه بندی گندم در استان فارس، این استان از نظر سطح زیرکشت و تولید این گیاه زراعی، مقام اول در ایران را داراست. در حال حاضر بیشتر سطح زیر کشت گندم آبی به طور سنتی به صورت پخش بذر و سپس دیسک و یا به صورت کاشت بذرها روی ردیف های نردیک به هم بر روی سطح صاف مزرعه است و آبیاری به صورت غرقابی انجام می شود. روش کاشت سنتی برای گندم دارای معایبی است. برای مطالعه ی پاسخ ژنوتیپ های گندم نان به روش کاشت بر بستر صاف و بر روی پشته، تحت رژیم های مختلف آبیاری، آزمایشی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی داراب انجام شد. آزمایش بصورت کرت های دوبار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار بود. عامل اصلی، رژیم آبیاری با دو سطح ( آبیاری مطلوب تا انتهای فصل و قطع آبیاری پس از مرحله گلدهی) بود. عامل فرعی، روش کاشت با دو سطح ( کاشت بر بستر صاف و کاشت بر روی پشته ) بود. عامل فرعی فرعی، چهار ژنوتیپ گندم نان ( ارقام شیرودی ( شاهد منطقه)، چمران۲، افلاک و لاین ۱۰-۸۲-S) بود. براساس نتایج، تنش خشکی پس از گلدهی عملکرد دانه و اجزای ان را در همه ی زنوتیپ کاهش داد. دلیل اصلی کاهش عملکرد دانه در شرایط تنش خشکی، کاهش وزن دانه و سپس کاهش تعداد دانه در سنبله در ان شرایط بود. رقم افلاک بیشترین عملکرد دانه ( ۵۷۱۲ کیلوگرم در هکتار ) را در شرایط آبیاری مطلوب تولید کرد. در حالیکه، بیشترین عملکرد در شرایط کم آبیاری ( ۳۱۴۸ کیلوگرم در هکتار ) متعلق به رقم شیرودی بود. عملکرد زیست توده و شاخص برداشت به طور مثبت از روش کاشت بر روی پشته متأثر شدند. کارای مصرف آب و عملکرد دانه در روش کاشت بر روی پشته نشبت به کاشت بر بستر صاف به ترتیب به میزان ۲۱/۷ و ۱۶/۲ درصد بهبود یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.