تأثیر محلول پاشی پیش از برداشت کلرید کلسیم و اسید جیبرلیک و غوطه وری پس از برداشت کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه شلیل رقم رد گلد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر محلول پاشی پیش از برداشت کلرید کلسیم و اسید جیبرلیک و غوطه وری پس از برداشت کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه شلیل رقم رد گلد دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر محلول پاشی پیش از برداشت کلرید کلسیم و اسید جیبرلیک و غوطه وری پس از برداشت کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه شلیل رقم رد گلد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر محلول پاشی پیش از برداشت کلرید کلسیم و اسید جیبرلیک و غوطه وری پس از برداشت کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه شلیل رقم رد گلد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر محلول پاشی پیش از برداشت کلرید کلسیم و اسید جیبرلیک و غوطه وری پس از برداشت کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه شلیل رقم رد گلد :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

امروزه علاقه زیادی در خصوص توسعه مدت دسترسی و فروش میوه ها وجود دارد که از طریق به تعویق انداختن رسیدن میوه روی درخت یا افزایش انبارداری و یا تولید ارقام دیر رس امکان پذیر است. و با توجه به محدودیت استفاده از ترکیبات شیمیایی یکی از بحث های مطرح در کشاورزی استفاده از ترکیبات طبیعی به منظور بهبود کیفیت محصول می باشد. بنابراین درک تأثیرات عوامل پیش از برداشت بر روی بهبود انبارداری میوه های شلیل بسیار با اهمیت می باشد. میوه های هلو و شلیل در دمای معمولی سریعاً م یرسند و فاسد می شوند بنابراین انبار سرد برای کند کردن فرآیند رسیدن و زوال میوه ها کاربرد دارد. خسارت سرما انبارداری این میوه ها را محدود م یکند. در این تحقیق تأثیر محلول پاشی هورمون جیبرلیک اسید با غلظت ۶۰ میلی گرم در لیتر در زمان مرحله سخت شدن هسته با دو مرحله محلول پاشی و تأثیر کاربرد کلسیم به دو شکل انجام گرفت پیش از برداشت به شکل محلول پاشی ۵۰ میلی مول در پنج نوبت و پس از برداشت غوطه وری در محلول سه درصد و تیمارهای ترکبی آنها انجام گرفت. و خصوصیات کیفی میوه شلیل رقم در گلد در روزهای ۳۰ و ۴۵ و ۶۰ روز پس از نگهداری در دمای ۰/۵ درجه سانتی گراد و رطوبت ۹۰ تا ۹۵ درصد مورد مطالعه قرار گرفت. میزان ویتامین ث، سفتی بافت میوه، فنل کل، سرمازدگی، آنتی اکسیدان کل و مقدار آنزیم پلی فنل اکسیداز اندازه گیری شد. تیمارهای کلسیم و جیبرلیک اسید تأثیر معنی داری بر روی میزان سفتی داشتند، تیمار کلسیم در تأخیر بروز خسارت سرما در انبار سرد مؤثر بود. بویژه محلول پاشی در مقایسه با غوطه وری مؤثرتر بود. تأثیر تیمار جیبرلیک اسید در تأخیر رسیدن در باغ چشگیر بود. هم تیمارهای کلسیم و هم تیمار جیبرلیک اسید در حفاظت از سیسمتهای آنتی اکسیدانی میوه نسبت به شاهد اثر مثبتی داشتند و بیشترین اثر معنی دار را محلول پاشی کلسیم به جای گذاشت. و متعاقب آن کمترین مقدار سرمازدگی را در پایان زمان نگهداری میوه ها داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.