تأثیر پلی آمین روی خصوصیات مورفولوژیک گندم تحت شرایط تنش کم آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر پلی آمین روی خصوصیات مورفولوژیک گندم تحت شرایط تنش کم آبی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر پلی آمین روی خصوصیات مورفولوژیک گندم تحت شرایط تنش کم آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر پلی آمین روی خصوصیات مورفولوژیک گندم تحت شرایط تنش کم آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر پلی آمین روی خصوصیات مورفولوژیک گندم تحت شرایط تنش کم آبی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

این منظور به منظور ارزیابی اثر محلول پاشی پوترسین بر عملکرد خصوصیات موفولوژیک گندم رقم تحت شرایط تنش ک ابی به صورت کرت های خرد شده ( اسپیلیت پلات ) در قالب طرح پایه بلوک های کاملاً تصادفی در سه تکرار ( هر تکرار ۱۲ کرت ) در مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا انجام گرفت. کرت های اصلی شامل چهار سطح آبیاری، آبیاری معمولی، قطع آبیاری در مرحله ی ساقه دهی، قطع آبیاری در مرحله گلدعی و قطع آبیاری در مرحله ی زایشی یا پر شدن دانه و عوامل فرعی ( محلول پاشی پوترسین) شامل محلول پاشی با آب مقطر، محلول پاشی پوترسین با غلظت ۷۵ و ۱۵۰ قسمت در میلیون بود. کمترین میزان ارتفاع گیاه و طول سنبله در مرحله توقف آبیاری در مرحله ساقه دهی به ترتیب با ۷۰/۲۹ و ۸/۸ سانتی متر بود در حالیکه در محلول پاشی با پوترسین با غلظت ۱۵۰ قسمت در میلیون به ترتیب ۷۵/۱۴ و ۱۰/۲ سانتی متر بود. بیشترین ارتفاع گیاه و طول سنبله در مرحله آبیاری نرمال و محلول پاشی پوترسن با غلظت ۱۵۰ قسمت در میلیون به میزان ۸۴/۰۴ و ۱۱/۰۶ سانتی متر بود. کمترین عملکرد دانه و شاخص برداشت نیز در مرحله توقف آبیاری در مرحله گلدهی به میزان ۵۰۴۵/۷ و ۳۸/۱۶ درصد افزایش درصد پروتئین و بیشترین عملکرد و شاخص برداشت در مرحله آبیاری نرمال و محلول پاشی پوترسین با غلظت ۱۵۰ قسمت در میلیون به میزان ۶۵۸۲/۳ و ۴۳/۲ درصد بود. تمامی تیمارهای محلول پاشی برگی پوترسین، عملکرد دانه با صفات طول سنبله، وزن هزار دانه، عملکرد بیولوژیک و تعداد سنبله در متر مربع همبستگی معنی دار داشت و پوترسین باعث افزایش معنادار درصد پروتئین (۸/۶ درصد)، عملکرد پروتئین (۵۰۹/۸)، میزان پرولین (۰/۰۴۳)، کلروفیل و هدایت الکتریکی برگ (۹۲۱/۴) نسبت به گروه کنترل شد. به نظر محلول پاشی پوترسین باعث افزایش عملکرد دانه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.