تأثیر به کارگیری صمغ های زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های شیمیایی و بیاتی ( مدت زمان ماندگاری) کیک اسفنجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر به کارگیری صمغ های زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های شیمیایی و بیاتی ( مدت زمان ماندگاری) کیک اسفنجی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر به کارگیری صمغ های زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های شیمیایی و بیاتی ( مدت زمان ماندگاری) کیک اسفنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر به کارگیری صمغ های زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های شیمیایی و بیاتی ( مدت زمان ماندگاری) کیک اسفنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر به کارگیری صمغ های زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های شیمیایی و بیاتی ( مدت زمان ماندگاری) کیک اسفنجی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

بکارگیری صمغ ها در محصولات نانوایی و کیک منجر به اصلاح ویژگی های نشاسته، بهبود دمای ژلاتیناسیون، بهبود ویسکوزیته خمیر و اصلاح رتروگراداسیون نشاسته می گردد. در این تحقیق، تأثیر به کارگیری صمغ زدو سفید رنگ و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر خواص شیمیایی شامل رطوبت، فعالیت آبی، قندو پروتئین، بیاتی و پذیرش کلی کیک های اسفنجی مورد مطالعه قرار گرفته است. هر کدام از صمغ های زدو و کربوکسی متیل سلولز به طور جداگانه در مقادیر ۰/۲۵%، ۰/۵%، ۰/۷۵% و ۱% همچنین به صورت ترکیبی ۰/۲۵% صمغ زدو با ۰/۷۵% کربوکسی متیل سلولز، ۰/۷۵% صمغ زدو با ۰/۲۵% کربوکسی متیل سلولز، ۰/۵% صمغ زدو با ۰/۵% کربوکسی متیل سلولز (وزنی- وزنی، بر پایه آرد) استفاده و اثرات سطوح مختلف آنها بر ویژگی های مختلف کیک اسفنجی بررسی شد. با توجه به نتایج حاصل از آزمون های شیمیایی، رطوبت، پروتئین، قندهای ساده و فعالیت آبی نمونه های حاوی صمغ زدو و کربوکسی متیل سلولزدر مقایسه با نمونه های شاهد ( فاقد صمغ ) افزایش ناشن داد. هچنین افزودن هر دو صمغ سبب بهبود ویژگی های حسی و تأخیر در میزان بیاتی نمونه ها گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.