بررسی اثر پوترسین بر ویژگی های موفولوژیکی و رنگیزه کلم زینتی (Brassica oleracea) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پوترسین بر ویژگی های موفولوژیکی و رنگیزه کلم زینتی (Brassica oleracea) تحت تنش شوری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پوترسین بر ویژگی های موفولوژیکی و رنگیزه کلم زینتی (Brassica oleracea) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پوترسین بر ویژگی های موفولوژیکی و رنگیزه کلم زینتی (Brassica oleracea) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پوترسین بر ویژگی های موفولوژیکی و رنگیزه کلم زینتی (Brassica oleracea) تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کلم زینتی (Brassica oleracea) از خانواده شب بو، با عادت رشد رزتی و یکساله می باشد. به منظور بررسی نقش هورمون پوترسین در کاهش اثرات نامطلوب شوری بر گیاه، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی شامل سه سطح شوری ( صفر، ۷۵ و ۱۰۰ میلی گرم بر لیتر) و سه سطح پوترسین ( صفر، ۱ و ۲ میلی مولار) در گلخانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل برخی ویژگی های مورفولوژیکی، و رنگیزه های برگی این گیاه بودند. نتایج خاصل از تجزیه واریانس، اثر متقابل پوترسین و شوری در فاکتورهای ارتفاع، تعداد برگ، قطر پهنک برگ و میزان کلروفیل a معنی دار نشان داد در صورتی که اثر معنی داری بر روی میزان کارتنویید و کلروفیل b نداشت. از میان تیمارها، محلول پاشی ۲ میلی مولار پوترسین تحت تنش شوری نسبت به عدم مصرف آن بر روی ارتفاع، تعداد برگ، قطر پهنک برگ و میزان کلروفیل اثر مطلوب تری نشان داد. بنابراین پوترسین می تواند در غلظت مناسب برخی ویژگی های رشدی و رنگیزه های کلم را تحت تنش شوری بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.