فرآیند تولید کاکائو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فرآیند تولید کاکائو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فرآیند تولید کاکائو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فرآیند تولید کاکائو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فرآیند تولید کاکائو :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

کاکائو، به دانه های چرب تخمیر شده و خشک شده درخت کاکائو اطلاق می شود. دانه های کاکائو تخمیر، خشک، بو داده و خرد میشوند.اولین مرحله در تولید کاکائو برداشت غلاف کاکائو است. دانه ها را از غلاف خارج می کنند و وارد مرحله خشک کردن می شود.مرحلهبعد تخمیر است فرآیند تخمیر دارای دو فاز است: ۱ :فاز بی هوازی، ۲ : فاز هوازی.کلا فعالیت آنزیم ها در طی تخمیر کوتاه است. پروتئینهای ذخیره شده توسط اندوپروتئاز داخل سلولی آسپارتیک و کربوکسی پپتیداز تبدیل به الیگوپپتید های آبدوست و اسید های آمینههیدروفوب می شود. با فعالیت اینورتاز پالپ ساکارز به گلوکز و فروکتوز هیدرولیز می شود. به وسیله گلیکوزیدازها ، آنتوسیانین ها بهآنتوسیانیدین و قند هیدرولیز می شود، خشک کردن دانه کاکائو تخمیر شده فرآیندی ضروری است و سپس دانه برشته می شود سپسپودر کاکائو شکل میگیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.