فرآیند تولید کاکائو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فرآیند تولید کاکائو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فرآیند تولید کاکائو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فرآیند تولید کاکائو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فرآیند تولید کاکائو :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
کاکائو، به دانه های چرب تخمیر شده و خشک شده درخت کاکائو اطلاق می شود. دانه های کاکائو تخمیر، خشک، بو داده و خرد میشوند.اولین مرحله در تولید کاکائو برداشت غلاف کاکائو است. دانه ها را از غلاف خارج می کنند و وارد مرحله خشک کردن می شود.مرحلهبعد تخمیر است فرآیند تخمیر دارای دو فاز است: ۱ :فاز بی هوازی، ۲ : فاز هوازی.کلا فعالیت آنزیم ها در طی تخمیر کوتاه است. پروتئینهای ذخیره شده توسط اندوپروتئاز داخل سلولی آسپارتیک و کربوکسی پپتیداز تبدیل به الیگوپپتید های آبدوست و اسید های آمینههیدروفوب می شود. با فعالیت اینورتاز پالپ ساکارز به گلوکز و فروکتوز هیدرولیز می شود. به وسیله گلیکوزیدازها ، آنتوسیانین ها بهآنتوسیانیدین و قند هیدرولیز می شود، خشک کردن دانه کاکائو تخمیر شده فرآیندی ضروری است و سپس دانه برشته می شود سپسپودر کاکائو شکل میگیرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.