اسانس ها; ایده ای جدید جهت کنترل معضلات پس از برداشتمحصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اسانس ها; ایده ای جدید جهت کنترل معضلات پس از برداشتمحصولات کشاورزی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اسانس ها; ایده ای جدید جهت کنترل معضلات پس از برداشتمحصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اسانس ها; ایده ای جدید جهت کنترل معضلات پس از برداشتمحصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اسانس ها; ایده ای جدید جهت کنترل معضلات پس از برداشتمحصولات کشاورزی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در دنیای کنونی نگر انی رو به رشدی در مورد سطوح باقیمانده حشره کش ها و سایر مواد نگهدارنده شیمیایی وجود دارد که این نگرانی هامحققان را بر آن داشته است که بدنبال راه حل هایی کارامد و مناسب جهت استفاده کردن کمتر از حشره کش ها باشند. اخیرا علاقه وافریمشاهده می گردد. ترکیبات طبیعی و بیولوژیکی فعال که از برخی گیاهان حاصل می (GRAS) جهت استفاده از مواد ایمن شناخته شدهمی باشد. GRAS گردد نمونه ای از این ترکیباتاین ترکیبات گیاهی با هدف بالا بردن میزان پذیرش محصول توسط مصرف کنندگان و کاهش خطرات سلامتی مورد استفاده قرار می گیرندزیرا نسبت به ترکیبات سنتزی دارای خطرات کمتری برای سلامت انسان هستند. از جمله این ترکیبات گیاهی می توان به اسانس های گیاهیاشاره نمود که دارای اثرات ضد قارچ و ضد باکتری بوده و همچنین قابلیت غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز که موجب آسیب های بافتی میگردد را دارد. اسانس ها از ترکیبات فرار مختلفی تشکیل شده اند و ساختار و نوع این ترکیبات میان گونه های مختلف متفاوت است. براساس مطالعات انجام شده مشخص گردیده است که اثرات ضد قارچی و ضد میکروبی اسانس ها نتیجه ی فعالیت سینرژیستی تعدادی از اینترکیبات می باشد. این بدین معناست که این ترکیبات به تنهایی و به خودی خود موثر نیستند.هدف مقاله پیش رو فراهم کردن نگرشی کلی بر اطلاعات منتشر شده و تحقیقات انجام گرفته در مورد فعالیت ضد باکتریایی ، ضد قارچی وغیرفعال کنندگی آنزیم پراکسیداز توسط اسانس ها می باشد که دارای قابلیت استفاده بعنوان نگهدارنده های ایمن در غذا هست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.