کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه زمزم گرگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه زمزم گرگان دارای ۶۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه زمزم گرگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه زمزم گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه زمزم گرگان :
بخشی از فهرست کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه زمزم گرگان
۲-۱- مقدمه ۱
۲-۱-۱- معرفی کارخانه زمزم گرگان ۸
۲-۱-۲-محصولات تولیدی شرکت زمزم گرگان ۸
۲-۲-تاریخچه ۹
۲-۲-۱- تاریخچه ی نوشابه سازی در جهان ۹
۲-۲-۲- تاریخچه نوشابه سازی در ایران ۱۰
۲-۲-۳-آمار تولید نوشابه در ایران ۱۱
۲-۳- اهمیت مصرف نوشابه ۱۱
۲-۴- فن آوری و مراحل تولید نوشابههای گاز دار ۱۲
۲-۴-۱-تهیه مواد اولیه مصرفی در نوشابه سازی ۱۲
۲-۴-۲- ساخت شربت نوشابه ۱۷
۲-۴-۳- اختلاط شربت آب، و گاز ۱۷
۲-۴-۴-پر کردن و بسته بندی ۱۸
۲-۵- خط تولید ۱۸
۲-۵-۱-مراحل و واحدهای اصلی تولید نوشابه ۲۸۴ سی سی (نوشابه شیشه أی) ۱۸
۲-۵-۱-۱ فلوچارت تولید نوشابه در بطری شیشه ای ۲۴
۵-۲-تولید نوشابه در بطریهای پت (PET ) ۲۵
۲-۵-۳ تولید دوغ ۲۷
۲-۵-۴-تولید آب آشامیدنی ۲۷
۲-۶-تاسیسات و تجهیزات جانبی کارخانه ۲۷
۲-۶-۱-طرح کارخانه نوشابه سازی ۲۷
۲-۶-۲-تصفیه خانه ی آب: ۲۸
۲-۶-۲-۱-احیاء تانک زغال اکتیو ۳۰
۲-۶-۲-۲- سرویس تانک ها ۳۰
۲-۶-۲-۳- احیاء تانک زرین ۳۱
۲-۶-۲-۴-آزمایشات تصفیه خانه آب ۳۱
۲-۶-۲-۴-۱ آزمایشات صورت گرفته بر روی آب تانک واکنش، شن و زغال: ۳۱
۲-۶-۲-۴-۲-آزمایش صورت گرفته بر روی آب تانک زرین ۳۲
۲-۶-۳- عصاره خانه ۳۳
۲-۶-۳-۱-دستور العمل و مراحل ساخت شربت و عصاره ۳۳
۲-۶-۳-۲-دستور العمل تعیین بومه عصاره و شربت ۳۴
۲-۶-۳-۳-ترکیبات انواع نوشابه ۳۵
۲-۶-۴-واحد تولید گاز ۳۶
۲-۶-۵-انبار، دیگ بخار. و سرد خانه کارخانه ۳۶
۲-۶-۶-تصفیه خانه ی فاضلاب (سیستم سپتیک) ۳۷
۲-۶-۶-۱-آزمایشات انجام گرفته در واحد سپتیک: ۳۸
۲-۶-۲-نمای سیستم تصفیه ی فاضلاب: ۳۹
۲-۷-کنترل کیفی و آزمایشات آن: ۴۰
۲-۷-۱-آزمایشات صورت گرفته بر روی مواد اولیه ۴۰
۲-۷-۲-آزمایشات صورت گرفته حین تولید (پروسه تولید) ۴۱
۲-۷-۴-آزمایشات میکروبی ۴۴
۲-۸-نتیجه گیری ۴۵
۲-۹- جداول ۴۵
۲-۱۰ اشکال: ۵۰
۲-۱۱-منبع و ماخذ ۵۵
معرفی کارخانه زمزم گرگان
شرکت زمزم گرگان در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۵۲ تاسیس و تحت شماره ۳۴۶ در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده و در حال حاضر شرکت زمزم گرگان یکی از شرکتهای گروه صنایع آشامیدنی و تحت پوشش سازمان صنایع غذایی و آشامیدنی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی میباشد.
شرکت زمزم گرگان در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را با یک خط تولید نوشابههای غیر الکلی گازدار در ظروف شیشه أی ۲۸۴ سی سی در گردش آغاز نموده و در حال حاضر با در اختیار داشتن یک خط تولید نوشابه در ظروف یکبار مصرف PET در سایزهای ۳۰۰،۵۰۰ و ۱۵۰۰ سی سی به فعالیت خو د ادامه میدهد.
شرکت زمزم گرگان با ظرفیت تولید سالانه ۴۵ میلیون لیتر انواع نوشابههای غیر الکلی ( کولا، پرتقالی، لیموئی) سودا، نوشابههای رژیمی در انواع طعم ها، دوغ و آب آشامیدنی یکی از بزرگترین تولید کنندههای انواع نوشابه غیر الکلی گاز دار در گروه صنایع آشامیدنی بوده و دارای بیشترین تنوع تولید در سطح گروه میباشد.
شرکت زمزم گرگان علاوه بر دارا بودن پروانههای استاندارد تولید محصول، دارای گواهینامه استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001-2000 و استاندارد مدیریت زیست محیطی ISO 14001 و استاندارد سلامت محصول HACCP نیز میباشد قابل ذکر است که شرکت زمزم گرگان در ۸ کیلومتری جاده ی گرگان- مشهد واقع شده است.
۲-۱-۲-محصولات تولیدی شرکت زمزم گرگان
محصولات شرکت زمزم گرگان عبارتند از:
۱-نوشابه گازدار پرتقالی
۲-نوشابه گاز دار پرتقالی بدون قند
۳-نوشابه گاز دار کولا
۴-نوشابه گاز دار کولا بدون قند
۵-نوشابه گاز دار لیموئی
۶-نوشابه گاز دار لیموئی بدون قند
۷-دوغ گاز دار بدون چربی
۸-دوغ بدون گاز و بدون چربی
۹-آب آشامیدنی و…
قابل ذکر میباشد که انواع نوشابه گاز دار (پرتقالی، کولا، لیموئی و دوغ) در شیشه ی ۲۸۴ سی سی و بطری پت ۳۰۰ سی سی و ۱، ۵/۱ و ۲ لیتری و انواع بدون قند و آب آشامیدنی در بطری پت تولید میشود.
۲-۲-تاریخچه
۲-۲-۱- تاریخچه ی نوشابه سازی در جهان
تاریخچه نوشابه سازی اساساً به زمانی بر میگردد که بشر علاوه بر مصرف آب آشامیدنی میتوانست از افزودن مودای چون طعم دهندهها و شیرین کنندهها به آب، شربتهای متعددی را تهیه کند. گر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور میرود ابتدا در خاور میانه به ویژه در نواحی جنوب ایران روش هایی برای تهیه آن موجود بوده است. ایرانیها از ۲۵۰۰ سال پیش روش هایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه ی کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربت هایی درست میکردند که بیشتر مصارف درمانی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.