مطالعه بر روی خواص پخت و مکانیکی فومهای تهیه شده از امیخته هایپلی اتیلن وینیل استات/ لاستیک استایرن بوتا دی ان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه بر روی خواص پخت و مکانیکی فومهای تهیه شده از امیخته هایپلی اتیلن وینیل استات/ لاستیک استایرن بوتا دی ان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه بر روی خواص پخت و مکانیکی فومهای تهیه شده از امیخته هایپلی اتیلن وینیل استات/ لاستیک استایرن بوتا دی ان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه بر روی خواص پخت و مکانیکی فومهای تهیه شده از امیخته هایپلی اتیلن وینیل استات/ لاستیک استایرن بوتا دی ان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه بر روی خواص پخت و مکانیکی فومهای تهیه شده از امیخته هایپلی اتیلن وینیل استات/ لاستیک استایرن بوتا دی ان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

اثر نسبت پلی اتیلن و ینیل استات EVA و پلی استایرن بوتادی ان SBR در امیخته های تهیه شده از مواد فوق در سیستم پخت پراکسیدی؛ دی کومیل پراکساید DCP و گوگردی بر روی خواص مکانیکی و فیزیکی امیخته ها مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان دادند که خواص مکانیکی و فیزیکی فوم های تولیدی نسبت به فومهای تولید شده با EVA بهبود یافتند. فومهای تولید شده با با سیستم پخت DCP نسبت به فوم تولید شده با سیستم پخت DCP و گوگردْ خواص مکانیکی بهتری را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.