تاثیر مکانیزم های ازدیاد برداشت میکروبی( MEOR )در افزایش استخراج نفت از مخازن (کاربرد بیوتکنولوژی در صنعت نفت برای افزایش بازدهی نفت باقی مانده در مخازن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مکانیزم های ازدیاد برداشت میکروبی( MEOR )در افزایش استخراج نفت از مخازن (کاربرد بیوتکنولوژی در صنعت نفت برای افزایش بازدهی نفت باقی مانده در مخازن) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مکانیزم های ازدیاد برداشت میکروبی( MEOR )در افزایش استخراج نفت از مخازن (کاربرد بیوتکنولوژی در صنعت نفت برای افزایش بازدهی نفت باقی مانده در مخازن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مکانیزم های ازدیاد برداشت میکروبی( MEOR )در افزایش استخراج نفت از مخازن (کاربرد بیوتکنولوژی در صنعت نفت برای افزایش بازدهی نفت باقی مانده در مخازن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مکانیزم های ازدیاد برداشت میکروبی( MEOR )در افزایش استخراج نفت از مخازن (کاربرد بیوتکنولوژی در صنعت نفت برای افزایش بازدهی نفت باقی مانده در مخازن) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در بحث استخراج نفت از مخازن، چندین روش وجود دارد. برداشت اولیه نفت با کاهش انرژی طبیعی مخزن همراه است و با استفاده از روش هایی مانند سیلابزنی به عنوان برداشت ثانویه نفت ضمن تامین مجدد فشار مخزن، جابجایی نفت در مخازن میسر می گردد. در واقع پس از برداشت اولیه و ثانویه در حدود ۷۰ % نفت، در مخازن باقی مانده و تولید نفت از جنبه اقتصادی به محدودیت خود می رسد. یکی از راه های موثر اقتصادی درمیان روش های ازدیاد برداشت، استفاده از ازدیاد برداشت میکروبی معرفی شده است. این فرایند به کمک میکروب های بی هوازی و انحلال مواد معدنی و سولفات صورت می گیرد. باکتری ها به دلیل اندازه کوچک، رشد سریع، توانایی تحمل شرایط محیطی مخزن و تولید متابولیک های میکروبی، مطلوب ترین میکروارگانیسم مورد استفاده در ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی می باشند. مواد فعال سطحی زیستی، بیو گاز، بیوپلیمر، توده زیستی، اسیدها و حلال ها از جمله متابولیک هایی هستند که توسط باکتری ها ترشح می شوند که هر کدام به نوبه خود با تغییر خواص فیزیکی نفت یا تاثیر بر خلل و فرج سنگ مخزن برداشت نفت را تسهیل می کنند. در این مقاله به بررسی و مطالعه استفاده از میکروارگانیسم ها در ازدیاد برداشت نفت و عوامل موثر بر آن همچون دما، PH و شوری بر عملکرد باکتری ها و محصولات متابولیکی آن ها پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.