بهینه سازی عملکرد قبلی اسیدی سبوس برنج برای بدست آوردن قندهای قابل تخمیر برای تولید بیوانتزل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی عملکرد قبلی اسیدی سبوس برنج برای بدست آوردن قندهای قابل تخمیر برای تولید بیوانتزل دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی عملکرد قبلی اسیدی سبوس برنج برای بدست آوردن قندهای قابل تخمیر برای تولید بیوانتزل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی عملکرد قبلی اسیدی سبوس برنج برای بدست آوردن قندهای قابل تخمیر برای تولید بیوانتزل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی عملکرد قبلی اسیدی سبوس برنج برای بدست آوردن قندهای قابل تخمیر برای تولید بیوانتزل :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

پیچیدگی ساختاری هیدرولیز انزیمی تاخیری مواد لیگنوسلولزی برای تبدیل آنها به بیواتانول به یک مرحله پیش عمل آوری نیاز دارد هدف این کار بهینه سازی پیش عمل آوری سبوس های برنج با اسید رقیق شده بود بهینه سازی پیش عمل آوری بعنوان روشی برای بدست آوردن بهترین ماده جامد برای تولید اتانول بوسیله تخمیر برای به حداقل رساندن کاهش قند با سه طرح انجام شد. مقدار مطلوب بعنوان شرایطی تعیین شد که گلوکان را درماده جامد و زیلوز را در مایع به حداکثر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.