استفاده از روش سطح پاسخ RSM در بهینه سازی استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از روش سطح پاسخ RSM در بهینه سازی استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از روش سطح پاسخ RSM در بهینه سازی استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از روش سطح پاسخ RSM در بهینه سازی استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از روش سطح پاسخ RSM در بهینه سازی استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

متدولوژی سطح پاسخ Response Surface Methodology یا به صورت اختصاریRSM یک مجموعه از تکنیک های آماری و ریاضیات کاربردی برای ساخت مدل های تجربی است. هدف در طرح های رویه پاسخ ، بهینه سازی پاسخ (متغیر خروجی) است که متأثر از چندین متغیر مستقل (متغیر های ورودی) می باشد. در این تحقیق از متدولوژی رویه ی پاسخ به منظور بررسی تأثیر زمان ۴۰-۵۰ دقیقه نسبت آب به ماده ی جامد ۵:۱- ۱:۱۲ و دما ۹۰-۴۰ درجه سانتی گراد راندمان اینولین استخراج شده از غده ی سیب زمینی ترشی و بهینه سازی فرایند استخراج اینولین بهره گرفته شد. بر اساس نتایج بدست آمده در این تحقیق، نسبت آب به ماده ی جامد، دما و زمان به ترتیب موثرترین فاکتورها بر استخراج اینولین بودند. بر اساس آزمایشهای انجام شده شرایط بهینه ی استخراج اینولین جهت حصول بیشینه ی راندمان ۴۲/۷۱۴۹ درصد: دمای ۷۶/۶۴ درجه ی سانتی گراد، نسبت آب به ماده ی جامد ۱۲ و زمان ۲۳/۹۰ دقیقه تعیین گردید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.