کاربرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی AHP و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS در مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهری (مطالعه موردی:شهرک الهیه شهر بروجن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی AHP و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS در مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهری (مطالعه موردی:شهرک الهیه شهر بروجن) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی AHP و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS در مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهری (مطالعه موردی:شهرک الهیه شهر بروجن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی AHP و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS در مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهری (مطالعه موردی:شهرک الهیه شهر بروجن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی AHP و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS در مکانیابی مناطق مستعد توسعه شهری (مطالعه موردی:شهرک الهیه شهر بروجن) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

امروزه بسیاری از شهرهای کشور ما با توجه به گسترش نامحدود و بدون برنامه خود سبب دست اندازی به محیط های طبیعی و از بین بردن آنها شده است. اما افزایش روزافزون جمعیت شهرنشین و در پی آن رشد شهرها، توجه به چگونگی کنترل توسعه شهرها و گام برداری در راستای اصول توسعه پایدار را الزامی می نماید. اما به دلیل اینکه این شهر سال های ابتدای عمر خود را سپری می کند و از فرصت کافی برای برنامه ریزی صحیح و مناسب جهت توسعه خود برخوردار است، ضرورت توجه به چگونگی رشد و توسعه آن، دوچندان می نماید. این مطالعه با هدف تعیین بهترین مکان مناسب برای توسعه شهری شهرک جدید الهیه با کمترین آثار سوء در حال حاضر و در بلندمدت انجام شد. در این مقاله به منظور توسعه آتی این شهر در نواحی با توان اکولوژیکی مناسب ، ازاضی اطراف این شهر جدید بر اساس اصول آزمایش سرزمین مورد ارزیابی قرار گرفته است. بدین ترتیب که ابتدا اطلاعات مربوط به منطقه با استفاده از آمار و اطلاعات موجود جمع آوری و سپس منابع اکولوژیکی مورد نیاز تهیه گردید. در مرحله بعد بر اساس روش سیستمی تجزیه و تحلیل و جمع بندی داده ها و همچنین تلفیق و ترکیب لایه های اطلاعاتی با تکنیک AHP صورت گرفته است. در ادامه به تعیین توان زیست محیطی محدوده مورد مطالعه پرداخته و در نهایت با استخراج واحدهای محیطی و سنجش آنها بر اساس معیارهای اکولوژیکی، توان ها و استعدادهای بالقوه برآورد گردیده و محدوده های مناسب برای توسعه آتی شهر چه جدید الهیه با مساحتی حدود ۵۳ هکتار پیشنهاد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.