بررسی خصوصیات ارتعاشی گلابی با استفاده از روش المان محدود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات ارتعاشی گلابی با استفاده از روش المان محدود دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات ارتعاشی گلابی با استفاده از روش المان محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات ارتعاشی گلابی با استفاده از روش المان محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات ارتعاشی گلابی با استفاده از روش المان محدود :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این مطالعه تعیین ویژگی های ارتعاشی یک نمونه از گلابی با استفاده از روش عددی آلمان محدود مورد بررسی قرار گرفت. برای به دست آوردن مدل هندسی و غیره کروی از یک گلابی، ترسیمی مورد استفاده قرار گرفت. خصوصیت ارتعاشی این نوع گلابی و ارتباط رفتار آن با ویژگی های هندسی و خصوصیات مکانیکی مواد با کمک روش عددی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که فرکانس های ویژه با افزایش مدول یانگ میوه افزایش می یابد و با افزایش چگالی و حجم میوه کاهش می یابد. طوری که مدول یانگ و حجم میوه به شدت فرکانس را تحت تأثیر قرار می دهند. نتایج این مطالعه پایه و اساس تحقیقات بیشتر بر روی خصوصیات فیزیکی میوه ها و سبزیجات را با استفاده از روش آلمان محدود فراهم می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.