اثر عوامل کنترل بیولوژیک باکتریایی بر روی قارچ Macrophomina phaseolina در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عوامل کنترل بیولوژیک باکتریایی بر روی قارچ Macrophomina phaseolina در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عوامل کنترل بیولوژیک باکتریایی بر روی قارچ Macrophomina phaseolina در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عوامل کنترل بیولوژیک باکتریایی بر روی قارچ Macrophomina phaseolina در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عوامل کنترل بیولوژیک باکتریایی بر روی قارچ Macrophomina phaseolina در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثرات بازدارندگی باکتری های جدا شده از خاک و کمپوست علیه قارچ M. Phaseolina عامل پوسیدگی ذغالی لوبیا در شرایط ازمایشگاهی بررسی شد. جدایه های A8 و A22 و A4 و A61 با بازدارندگی بالای ۶۱ درصد بیشترین ممانعت از رشد خاک بیمارگر M. Phaseolina را در ازمون کشت متقابل از خود نشان دادند . در ازمون تولید ترکیبات فرار ضد قارچی جدایه A4 با ۳۳.۵ درصد و جدایه A8 با ۳۳.۲ درصد بیشترین میزان بازدارندگی را نشان دادند. در ازمون مواد خارج سلولی مشاهده شد که جدایه A4 با ۹۷.۷ درصد بیشترین مقدار بازدارندگی را داشت. همچنین با بررسی تولید انتی بیوتیک مشخص شد که جدایه های A8 و A4 و A7 و A61 با بازدارندگی بالای ۹۳ درصد بیشترین میزان بازدارندگی از رشد قارچ بیمارگر را نشان دادند.اکثر جدایه ها با تولید مقادیر بالای انتی بیوتیک رشد قارچ بیمارگر را در سطح چشم گیری کاهش می دهند. با توجه به نتایج حاصل از ازمون های ازمایشگاهی می توان این جدایه ها را به عنوان عامل بیوکنترل قوی علیه قارچ M. phaseolina معرفی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.