تأثیر استفاده از محصولات ارگونومیک در کاهش اختلالات اسکلتی- عضلانی در کاربران رایانه به روش ارزیابی سریع تنش اداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر استفاده از محصولات ارگونومیک در کاهش اختلالات اسکلتی- عضلانی در کاربران رایانه به روش ارزیابی سریع تنش اداری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر استفاده از محصولات ارگونومیک در کاهش اختلالات اسکلتی- عضلانی در کاربران رایانه به روش ارزیابی سریع تنش اداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر استفاده از محصولات ارگونومیک در کاهش اختلالات اسکلتی- عضلانی در کاربران رایانه به روش ارزیابی سریع تنش اداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر استفاده از محصولات ارگونومیک در کاهش اختلالات اسکلتی- عضلانی در کاربران رایانه به روش ارزیابی سریع تنش اداری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

میزان استفاده از رایانه در بین کاربران مشاغل گوناگون به سرعت در حال افزایش است. نشستن طولانی مدت، کار با رایانه، حرکاتتکراری، پوسچرهای استاتیک و شرایط محیطی نامطلوب و طراحی نامناسب ابزار و وسایل می تواند عامل ایجاد کننده اختلالاتاسکلتی- عضلانی (MSD) باشد. هدف از انجام این پژوهش، ارزیابی این اختلالات و بررسی استفاده از محصولات ارگونومیک درحمایت از اندام های فوقانی و تحتانی توسط دو وسیله حمایتی با نام های پشتی طبی و نگهدارنده مانیتور می باشد. در این مطالعهتحلیلی- مداخله ای ۳۶ نفر از کاربران رایانه شرکت کردند. برای ارزیابی MSD از پرسشنامه کرنل و برای سنجش میزان ریسکفاکتورهای ارگونومی در محیط کار از روش ارزیابی سریع تنش اداری (ROSA) استفاده شد و همچنین پرسشنامه مشخصاتدموگرافیک توسط شرکت کنندگان تکمیل گردید. برای تحلیل داده ها از آزمون آنالیز واریانس و آزمون پیرسون استفاده شد. باتوجه به پژوهش انجام شده، بیشترین درصد فراوانی MSD در کاربران رایانه در اندام های کمر(۸۶%) ، قسمت فوقانی پشت (۷۲%) وگردن (۶۹%) گزارش شده است و همچنین بین ناراحتی های اسکلتی- عضلانی و متغیرهای ROSA رابطه معناداری به دست آمد(p<.0.0) . با توجه به نمره کلی ROSA قبل از مداخله ، ۶۴ درصد از افراد در محدوده ضرورت انجام مداخله ارگونومی بودند که اینمقدار بعد از مداخله به ۲۹ درصد کاهش یافت (P<0.0). این نشان می دهد که استفاده از محصولات ارگونومیک می تواند تا حدزیادی سطح راحتی افراد را ارتقاء بخشد و احتمال ابتلا به MSD را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.