بررسی میزان مصرف آب و ضریب تبدیل آب به فاضلاب در صنعت (مطالعه موردی صنایع غذایی در استان خراسان رضوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان مصرف آب و ضریب تبدیل آب به فاضلاب در صنعت (مطالعه موردی صنایع غذایی در استان خراسان رضوی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان مصرف آب و ضریب تبدیل آب به فاضلاب در صنعت (مطالعه موردی صنایع غذایی در استان خراسان رضوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مصرف آب و ضریب تبدیل آب به فاضلاب در صنعت (مطالعه موردی صنایع غذایی در استان خراسان رضوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان مصرف آب و ضریب تبدیل آب به فاضلاب در صنعت (مطالعه موردی صنایع غذایی در استان خراسان رضوی) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از مبانی اساسی در طراحی و بهره برداری صحیح از شبکه های جمع آوری و تصفیه خانه های فاضلاب، پیش بینی دقیق فاضلاب تولیدی است که این موضوع در برآورد فاضلاب واحدها و شهرک های صنعتی اهمیت ویژه ای می یابد. تنوع صنایع و فرآیندهای تولید، امکان تغییر نوع صنعت، استقرار واحدهای جدید و غیره از عوامل موثر در میزان فاضلاب تولیدی در واحدها و شهرک های صنعتی به شمار می روند. هدف از این تحقیق محاسبه ضریب تبدیل آب به فاضلاب در شهرک صنعتی توس مشهد و حومه می باشد. نتایج نشان میدهد که تقریبا تمامی واحدهای تولیدی مصرف آب یکسانی هستند، اما در این بین سه کارخانه تولید قند، تولید رب گوجه فرنگی و تولید نان صنعتی به ترتیب با ۲۰۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰ متر مکعب در روز بیشترین سهم را دارند. این سه کارخانه به لحاظ تعداد کارکنان متفاوت هستند؛ تعدد کارکنان در یک واحد تولیدی نمایانگر مصرف آب بیشتر نمی باشد. ضریب تبدیل آب به فاضلاب از ۸۲ تا ۹۴ درصد در ۶۰ واحد تولیدی متغیر است؛ به ترتیب این مقادیر متعلق به کارخانه تولید آرد و تولید کلوچه می باشند. در این دو کارخانه ۲۰ و ۲۰۰ نفر مشغول به کار هستند. به طور متوسط مقدار ضریب تبدیل آب به فاضلاب در حدود ۸۸.۹ درصد در ۶۰ واحد تولید مواد غذایی است. تولید آرد و قند در هر سه بخش، واحدهای تولیدی مربوط به پروتئین در دسته ۰.۸۵ تا ۰.۹ و واحدهای بسته بندی فرآوری در بخش ۰.۹ تا ۰.۹۵ قرار گرفته اند. همچنین واحدهای تولید نوشیدنی و کشتارگاه ها دارای ضریب تبدیل آب مصرفی به فاضلاب تولیدی ۰.۹ تا ۰.۹۵ میباشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.