کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش دارای ۱۲۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش :

بخشی از فهرست کارآموزی کارخانه صنایع شیرآوش

نگهداری وتوزیع شیرپاستوریزه ۱
ظرفیتهای تولید شیر ۳
مصرف سرانه پروتئین های دامی ۴
تعریف شیر ۶
اهمیت غذایی شیر ۸
مواد معدنی ۱۲
گازهای شیر ۱۵
ویتامین های شیر ۱۶
کپکها ۲۶
مخمرها ۲۷
رشد باکتریها درشیر ۲۹
شیرهای طعم دار ۳۰
سایرروشهای نگهداری شیرهای معدنی ۳۳
استفاده ازموادآنتی پستیک ۳۴
استفاده ازامواج ۳۵
شیرهای غلیظ ۳۸
آثارتغلیظ برروی خواص شیمیایی وترکیبات شیر ۴۱
فراورده های پاستوریزه شیر ۴۵
فرآوری شیر پاستوریزه فروشگاهی ۴۷
پاستوریزاسیون ۵۲
حفظ کیفت شیرپاستوریزه ۵۴
ماندگاری شیرپاستوریزه ۵۵

شیربامدت ماندگاری طولانی ۵۹
تولید خامه ۶۰
خط تولید خامه زنی ۶۵
خامه نیم چرب وخامه قهوه ۶۹
شیر باماندگاری طولانی ۷۶
استریل کردن تجارتی ۸۶
تغییرهای باکتریولوژیکی وشیمیایی شیر درعملیات حرارتی شدید ۸۶
مزه ۸۷
ماندگاری ۸۹
استریل کردن شیرباماندگاری طولانی ۹۲
فرآیند غیرپیوسته ۹۳
انواع سیستم های UHT ۱۰۱
واحد UHTمستقیم برپایه تزریق بخاروتبادل کننده حرارتی صفحه ای ۱۰۳
سیستم UHT مستقیم برپایه تزریق بخار وتبادل کننده حرارتی لوله ای ۱۰۵
سیستم UHT مستقیم برپایه انفوزیون بخار ۱۰۶
سیستم UHT غیرمستقیم برپایه تبادل کننده حرارتی صفحه ای ۱۰۷
قطع کننده حرارتی ۱۰۸
سیستم UHT غیرمستقیم برپایه تبادل کننده حرارتی لوله ای ۱۰۹ سیستم UHT غیرمستقیم برپایه تبادل کننده حرارتی تیغه تراش ۱۱۰

اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیکی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }.
خواص شیمیایی ترکیبات شیر – چربی ها – لاکتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح وعناصر.
بهداشت ومیکروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری – ذخیره سازی لوازم وتجهیزات سرد کننده ها- ضوابط ومقررات وآیین نامه ها. ساختمان وتجهیز کارخانه تولید شیر پاستوریزه
حفظ: فرآیند شیر برای پاستوریزه کردن – تحویل – توزین – خنک کردن و ذخیره – استاندارد کردن- پاستوریزه کردن هموژنیزه کردن – بسته بندی
نگهداری وتوزیع شیر پاستوریزه : خطوط فرآیند شیر استریل – شستشو وضد عفونی – لوازم وتجهیزات مورد نیاز – مواد مورد نیاز – نحوه شستشو – مکانهای قابل شستشو و غیره. انجام عملیات در کارخانه شیر استریل وپاستوریزه – جمع آوری – توزین کنترل لبنیات – شستشو وضد عفونی سالن وتجهیزات ذخیره سازی شیر پاستوریزه کردن واسترلیزه کردن – انجام آزمایشات لازم
سهم دامهای مختلف در تولید شیر: در حال حاضر %۷۵ شیر تولید کشور از ۵۰۰۰۰۰۰ تن در سال مربوط به شیر گاو حدود %۲۳ گوسفند وبز وکمتر از %۳ گاو میش در چهل سال گذشته هم به علت تاسیس دامداری های صنعتی ونیمه صنعتی که تقریبا گاو نگهداری می شود وهم به علت تمایل دامداران برای تولید شیر ودر صد شیر گاو نسبت کل شیر تولید مرتبا روبه افزایش دارد.
مهمترین نژادهای مورد استفاده برای تولید شیر: در بین جمعیت گاوهای شیر که مهمترین منبع شیر کارخانجات می باشد همه گاوهای نژادهای خالص وجود دارد که از کشورهای دیگر وارد شده اند وبه آنها Pure breen نژاد خالص سهم دام های ایه توایی نژادها در مرتبا روبه افزایش است به علت این که ضریب تبدیل جیره غذایی به شیر کاملا اقتصادی است ورکورد شیر تولید شیر در روز در سطح بالائی است البته وقتی می توان از نژادهای خالص بهترین بهره را گرفت که مواد غذایی وجیره غذائی شرایط محیط نگهداری حساب شده باشد. در چنین شرایطی برخی از این نژادها می توانند دریک دوره شیر بیش از ۵تن شیر تولید کننده بهترین نژاد خالص در ایران هاشتاین می باشد. که اخیرا نوعی از آن به نام RegisTer وارد شده دراین نوع ژنهای نامطلوب در چند نسل حذف شده اند وبنابراین مشخصات شیری دامهای یک گله بسیار نزدیک به یکدیگر است ونوسانات در حداقل ممکن است. همچنین در کشور ما دامداری با دامهای دورگه ctossbiced که از تلقیح دامهای خارجی با دامهای بومی بدست آمده اند. تولید سرانه شیر اینها کمتر است اما این نظر وجود دارد که نسبت به امراض بومی مقاوم ترند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.