مقاله واحد هیدروژناسیون بنزین پیرولیز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله واحد هیدروژناسیون بنزین پیرولیز دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واحد هیدروژناسیون بنزین پیرولیز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واحد هیدروژناسیون بنزین پیرولیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واحد هیدروژناسیون بنزین پیرولیز :

واحد P.G.H در مجتمع پتروشیمی اراک در بخش اولفین و یکی از
مجتمع های جانبی آن محسوب می شود و در مجتمع هائی وجود دارد که خوراک ورودی به واحد اولفین شامل ترکیبات سنگین تر از مانند نفتا و گازوئیل باشد .
این واحد از واحدهای جانبی پتروشیمی اراک می باشد و تولید بنزین مرغوب برای مصارف صنعتی و نه برای مصرف سوخت بلکه برای تولید مواد با ارزش افزوده بالاتر از گازوئیل مدنظر می باشد . تولید سالانه این واحد ۱۰۵ هزارتن در سال می باشد .
خوراک ورودی به این واحد که از واحدهای دیگر بخش اولفین به دست
می آید شامل ترکیبات پارافینی ، اولفینی و آروماتیکی می باشد که ترکیبات آلکا دی انی نیز در آنها وجود دارد . ترکیبات آلکا دی انی به دو صورت در کیفیت محصول تاثیر می گذارند اول اینکه با اکسید شدن توسط اکسیژن در مجاورت کاتالیزور آهن که در جداره لوله ها و مخازن وجود دارد باعث ایجاد ترکیبات رنگی می کند و رنگ محصول نهایی که در اینجا باید بی رنگ باشد کدر می شود . دوم آنکه با واکنش پلیمری ایجاد صمغ کرده و در مخازن با ایجاد یک لایه ضخیم مانع از انتقال مواد شده و یا در لوله ها باعث گرفتگی آن می شوند . بنابراین باید تاثیرات این مواد مزاحم تا حد امکان کاهش یابد به همین دلیل در بخش اولفین واحد جانبی P.G.H نیز قرار داده شده است که هدف آن تبدیل مواد دی اولفینی که ناپایدارند به مواد پایدار پارافینی می باشد.
بطور کلی این واحد شامل دو بخش یکی واکنش(RACTION) و دیگری جداسازی (DISTILLATION) می باشد.
در بخش اول خوراک پس از صاف شدن توسط فیلتر و جداسازی آب و گاز آز آن توسط پمپ و پس از گرم شدن و ترکیب با هیدروژن به داخل راکتور پمپاژ می شود . در داخل راکتور ترکیبات دی انی و هیدروژن در حضور کاتالیزور پالادیم با یکدیگر ترکیب شده و تولید مواد پارافینی می نمایند بعد از عمل واکنش محصولات خروجی از راکتور به مخزن جداکننده دما بالا
V-1002وارد شده و در این قسمت برشهای سنگین و سبک از هم جدا
می شوند. برشهای سبک پس از خنک شدن توسط هوا و آب وارد مخزن جداکننده V-1003 شده و در آنجا ترکیبات سبک ( عمدتا هیدروژن ) و سنگین از هم جدا شده و هیدروژن به داخل لاین خوراک بازگشت داده می شود . و ترکیبات سنگین به همراه ترکیبات سنگین حاصل از V-1002 به مرحله دوم فرستاده می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.