ارزیابی و پهنه بندی محدوده آسایش بیوکلیماتیک انسانی با استفاده از شاخصبیکر (CP )در محیط ( GISمطالعه موردی: استان خوزستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی و پهنه بندی محدوده آسایش بیوکلیماتیک انسانی با استفاده از شاخصبیکر (CP )در محیط ( GISمطالعه موردی: استان خوزستان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی و پهنه بندی محدوده آسایش بیوکلیماتیک انسانی با استفاده از شاخصبیکر (CP )در محیط ( GISمطالعه موردی: استان خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و پهنه بندی محدوده آسایش بیوکلیماتیک انسانی با استفاده از شاخصبیکر (CP )در محیط ( GISمطالعه موردی: استان خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی و پهنه بندی محدوده آسایش بیوکلیماتیک انسانی با استفاده از شاخصبیکر (CP )در محیط ( GISمطالعه موردی: استان خوزستان) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

آسایش یکی از مهمترین عوامل موثر در زندگی انسان است، و شناخت شرایط زمانی و مکانی این مسئله نقش اثرگذاری در برنامه ریزی برای رفاه و پیشرفت جامعه انسانی دارد. تغییرات فصلی در عناصرآب و هوایی آسایش زیستیانسان را تحت تاثیر قرار می دهد. یکی از اهداف مهم اقلیم شناسان شناخت نواحی دارای آسایش اقلیمی در زمان هایمختلف است. راحتی و سلامت انسان در محیط طبیعی، رابطه مستقیمی با وضعیت اقلیمی از قبیل درجه حرارت،رطوبت، دما و ساعات آفتابی دارد. دمای ظاهری شاخصی برای بررسی توام دما و رطوبت نسبی بر اساس راحتی انسانمعرفی شده است. در این پژوهش سعی شده است، آسایش یا عدم آسایش انسان بر اساس داده ها و شاخص زیستاقلیمی بیکر و با استفاده از اطلاعات آماری هواشناسی ایستگاه های سینوپتیک استان خوزستان طی دوره آماری ۲۰ساله (۱۳۹۲-۱۳۷۲ )ارزیابی شود. نتایج حاصل از شاخص بیوکلیمایی بیکر (CP )و نقشه های پهنه بندی شده شاخصمطالعاتی در محیط GISمشخص گردید که به طور کلی ماه های اردیبهشت و مهر و آبان بهترین ماه های آسایشاقلیمی و گردشگری می باشند و پس از آن ها ماه فروردین مناسب گردشگری می باشد. بر اساس شاخص بیوکلیماییبیکر ( CP )در ماه های خرداد، تیر، مرداد و شهریور، تمام ایستگاه ها به جزء ایستگاه ایذه که دارای شرایط آسایشبیوکلیمایی است؛ بقیه ایستگاه ها دارای شرایط اقلیمی فشار بیوکلیمایی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.