رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

پروتئینهای ذخیرهای بذر یک گروه پروتئینی هستند که به مقدار زیاد در دانههای گیاهان در مراحل آخر تکوین دانه، تجمع مییابند. غلظت پروتئین ذخیرهای بذر میتواند تحت تأثیر عوامل مختلفی مثل ارتفاع از سطح دریا و خصوصیات درخت مادری قرار گیرد. به این منظور میزان غلظت پروتئین ذخیرهای بذر در بذر درختان خشکیده و سالم درختان سرو زربین در ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی، به صورت آزمایش فاکتوریل ۲×۲×۴ در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. به طوری که خشکیدگی در ۴ سطح، شیب در ۲ سطح و ارتفاع از سطح دریا در ۲ سطح مورد آنالیز قرار گرفت.نتایج مقایسه میانگین نشان داد که غلظت پروتئین ذخیرهای بذر در ارتفاعات پایین بیشتر از از ارتفاعات بالا بود. اما در در شیبهای مختلف و در درختان خشکیده و سالم تفاوت معنیداری را نشان ندادند. همبستگی بین خصوصیات بذر و جوانهزنی با غلظت پروتئین ذخیرهای بذر نیز نشان داد که با افزایش غلظت پروتئین، وزن هزار دانه و درصد جوانه زنی افزایش یافت. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که در بین عوامل مورد مطالعه ارتفاع از سطح دریا به دلیل تحت تاثیر بودن دمای محیط میتواند بر روی میزان پروتئین ذخیرهای بذر و در نتیجه بر روی جوانهزنی و رشد نهالهای حاصل مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.