تأثیر سیلاژ بوته سیبزمینی فرآوری شده با جو بر روی کنیتیک تجزیه پذیری و قابلیت هضمماده خشک به روش In Vitro


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر سیلاژ بوته سیبزمینی فرآوری شده با جو بر روی کنیتیک تجزیه پذیری و قابلیت هضمماده خشک به روش In Vitro دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر سیلاژ بوته سیبزمینی فرآوری شده با جو بر روی کنیتیک تجزیه پذیری و قابلیت هضمماده خشک به روش In Vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر سیلاژ بوته سیبزمینی فرآوری شده با جو بر روی کنیتیک تجزیه پذیری و قابلیت هضمماده خشک به روش In Vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر سیلاژ بوته سیبزمینی فرآوری شده با جو بر روی کنیتیک تجزیه پذیری و قابلیت هضمماده خشک به روش In Vitro :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش، بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف جو بر سیلاژ گیاه سیبزمینی بر فراسنجه های تولیدگاز میباشد. ترکیبات شیمیایی برای ماده خشک DM پروتئین خام NDF,CP به ترتیب ۲۷، ۱۰/۱۶ و ۳۴ درصد بود. بدین منظور، دانه جو در چهارسطح شامل صفر ۲، ۴ و ۶ درصد به سیلاژ بوته سیبزمینی افزوده شد.برای اندازه گیری گاز تست، ۱۰۰ میلیلیتر به سرنگهای اندازه گیری تولید گاز حاوی ۲۰۰ میلیگرم سیلاژ، ۳۰ میلیلیتر مخلوط مایع شکمبه و بافر بزاق مصنوعی با نسبت ۲:۱ افزوده شد. نتایج بدست آمده نشان داد حجم گاز در ساعت ۱۶ انکوباسیون ۳۶/۶ D، ۳۶/۶C، ۴۰/۶B ، ۴۲/۶A میلی لیتر بر ۲۰۰ میلی گرم ماده خشک بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.