تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی( Satureja Khuzistanica )بر خصوصیات لاشهجوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی( Satureja Khuzistanica )بر خصوصیات لاشهجوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی( Satureja Khuzistanica )بر خصوصیات لاشهجوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی( Satureja Khuzistanica )بر خصوصیات لاشهجوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی( Satureja Khuzistanica )بر خصوصیات لاشهجوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

آزمایش به منظور بررسی اثراسانس مرزه خوزستانی برخصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم در قالب طرح کاملا تصادفی و با آرایش فاکتوریل ۳×۲ (۶ گروه آزمایشی) بااستفاده از ۲۶۴ قطعه جوجه گوشتی با چهار تکرار و ۱۱ قطعه جوجه در هر تکرار به مدت ۴۲ روز انجام گرفت. تیمارها شامل سطوح مختلف گندم ( صفرو ۵۰ درصد جیره ) و سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی صفر، ۲۵۰ و ۵۰۰ میلی گرم در کیلوگرم بودند.در ۴۲ روزگی یک پرنده به طور تصادفی انتخاب و کشتار گردید و خصوصیات لاشه شامل: سینه، ران، پانکراس، کبد، سنگدان، قلب، پیش معده، طحال و چربی حفره بطنی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان میدهد که اثر متقابل گندم و اسانستاثیر معنیداری بر خصوصیات لاشه نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.