بهینه سازی مصرف ازت در گیاهان پیوندی و افزایش برخی ویژگی های کیفی میوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی مصرف ازت در گیاهان پیوندی و افزایش برخی ویژگی های کیفی میوه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی مصرف ازت در گیاهان پیوندی و افزایش برخی ویژگی های کیفی میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی مصرف ازت در گیاهان پیوندی و افزایش برخی ویژگی های کیفی میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی مصرف ازت در گیاهان پیوندی و افزایش برخی ویژگی های کیفی میوه :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه کاربرد بیش از حد کودهای شیمیایی برای رسیدن به حداکثر عملکرد رواج یافته است و اکثر کشاورزان بر این باور اند که هرچه کود بیشتری مصرف کنند عملکرد بیشتری خواهند داشت. اثرات سوء و ناهنجار بقایای مواد شیمیایی در تولیدات کشاورزی که باعث بروز انواع سرطان ها و اثرات مضر بر روی سلسله اعصاب در انسان و حیوان گردیده منجر بههوشیاری جوامع با این موضوع و استقبال از تولیدات عاری از هرگونه باقیمانده شیمیایی گشته است. لذا کاربرد گونه هایی که توانایی بالاتری در جذب و انتقال عناصر دارند مورد توجه قرار گرفته است که ضمن تولید عملکردهای بالاتر سبب کاهش مصرف کود و به نوعی بقایای مواد شیمیایی در محصولات شوند. به همین دلیل استفاده از تکنیک پیوند درسبزی های میوه رشدی تصاعدی داشته است. آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی شامل سه تکرار و نه مشاهده برای هر تکرار انجام شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.