ارزیابی شکل پذیری و رفتار لرزه ای اتصالات بتنی تقویت شده با الیاف های پلیمری (CFRP) با استفاده از روش المان محدود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شکل پذیری و رفتار لرزه ای اتصالات بتنی تقویت شده با الیاف های پلیمری (CFRP) با استفاده از روش المان محدود دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شکل پذیری و رفتار لرزه ای اتصالات بتنی تقویت شده با الیاف های پلیمری (CFRP) با استفاده از روش المان محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شکل پذیری و رفتار لرزه ای اتصالات بتنی تقویت شده با الیاف های پلیمری (CFRP) با استفاده از روش المان محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شکل پذیری و رفتار لرزه ای اتصالات بتنی تقویت شده با الیاف های پلیمری (CFRP) با استفاده از روش المان محدود :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

شکل پذیری سازه ها ی بتن آرمه از مهمترین ملاحظاتی است که باید در طراحی این سازه ها مد نظر طراحان باشد. در بین اجزاء سازه ای، اتصالاتبه دلایل گوناگون مهمترین رکن سازه های بتن آرمه محسوب می شوند. از این رو تقویت اتصالات و افزایش شکل پذیری آنها از موارد بسیار مهمو مورد توجه محققین بوده است. شکل پذیری اتصالات را میتوان یکی از مهمترین عوامل مؤثر در رفتار سازههای بتن آرمه دانست؛ با این وجودمعمولاً اتصالات از این نظر دچار ضعف هستند. از این رو بحث تقویت اتصالات از مسائل مورد توجه در مهندسی عمران می باشد در این مقاله، هدفاصلی بررسی امکان افزایش شکل پذیری اتصالات بتن آرمه با استفاده از ورقه های CFRP بوده است. اولین قدم در مطالعات عددی، صحت سنجی روش مدل سازی با نتایج مطالعات آزمایشگاهی می باشد. در این مطالعه، از نتایج مطالعات آزمایشگاهی مهینی و رونق، جهت صحت سنجی روشمدل سازی استفاده گردیده است. برای این صحت سنجی از نرم افزار ABAQUS استفاده گردید. در مطالعه آنها مدل مقایسه شده از اتصال تیر به ستون ب الیاف CFRP مقاوم سازی گردیده است. در مرحله بعد برای تقویت هر یک از اتصالات مبنا حالات مختلفی در نظر گرفته شد. طرح های مختلفی از پوشش ورق های CFRP برای تقویت در نظر گرفته شد. نتایج حاصل از تحلیل ها نشان داد که با استفاده از صفحات CFRP میتوان شکل پذیری و میزان اتلاف انرژی اتصالات را بصورت قابل ملاحظه ای افزایش داد و محل تشکیل مفصل پلاستیک و شروع تسلیم شدگی آرماتورهاپس از تقویت از بر ستون به سمت داخل تیر انتقال یافته که این امر میتواند تأمین کننده اصل " تیر ضعیف – ستون قوی " باشد، ضمن اینکه مقاومتخمشی اتصالات نیز بصورت چشمگیر افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.