بررسی تاثیر معماری داخلی در محیط های یادگیری از دیدگاه دانشجویان معماری (مطالعه موردی: دانشگاه شمس گنبدکاووس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر معماری داخلی در محیط های یادگیری از دیدگاه دانشجویان معماری (مطالعه موردی: دانشگاه شمس گنبدکاووس) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر معماری داخلی در محیط های یادگیری از دیدگاه دانشجویان معماری (مطالعه موردی: دانشگاه شمس گنبدکاووس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر معماری داخلی در محیط های یادگیری از دیدگاه دانشجویان معماری (مطالعه موردی: دانشگاه شمس گنبدکاووس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر معماری داخلی در محیط های یادگیری از دیدگاه دانشجویان معماری (مطالعه موردی: دانشگاه شمس گنبدکاووس) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

امروزه معماری داخلی فضاهای آموزشی از اهمیت خاصی برخوردار است و طراحان رشته های هنری به طراحیفضاهای آموزشی منطبق بر استاندارد و کاربری های خود به خصوص در دانشکده های هنر و معماری براییادگیری و ایجاد خلاقیت در دانشجویان بسیار تاکید دارند. کاربری فضاهای آموزشی مانند دانشکده تابعی ازدانشجویان همان دانشکده است. دانشجویان با این کاربری فضای دانشکده را درک می کنند. شناخت نیازدانشجویان در طراحی محیط دانشکده نمایان می شود. یک فضاهای آموزشی مانند کلاسهای درس، کارگاه هاو … و یا کل فضاهای آموزشگاه قرارگاه محسوب می شود. نیمکت های کلاس درس، چیدمان صندلی در معماریفضای آموزشی، ابعاد کالبدی معماری، نور، رنگ، آموزش و مجموع اقدامات در سطح کلاس درس و در سطحدانشکده از جمله عواملی هستند که نیازمند بررسی جامع و کامل دارند. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیرمعماری داخلی در محیط های یادگیری است. به این منظور برای دستیابی به عوامل تاییرگذار بر یادگیری، دوفعالیت به موازات یکدیگر انجام شد. فعالیت اول شامل بررسی معماری داخلی دانشگاه شامل گنبدکاووس وفعالیت دوم شامل بررسی تاییر نتایج مطالعات اولیه بر یادگیری است. برای این منظور نمونه ۲۰۰ نفره (۱۰۰نفر دختر و ۱۰۰ نفر پسر) در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته معماری انجام گرفت. این پژوهشاز نظر نوع هدف، کاربردی و از نظر نحوه ی گرد آوری داده ها توصیفی پیمایشی می باشد. روش تحقیق به صورت کتابخانه ای و میدانی و ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد. داده ها با استفاده از استدلالاستقرایی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتیجه نشان می دهد که عوامل کالبدی نظیر نور، رنگ، چیدمان ومبلمان، فضای سبز و … بر یادگیری دانشجویان از محیط تاثیر گذاشته و در نتیجه میزان یادگیری و سطحبازدهی تحصیلی را افزایش می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.