تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و رنگیزه هی فتوسنتزی در گیاه دارویی همیشه بهار (Calandula officinalis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و رنگیزه هی فتوسنتزی در گیاه دارویی همیشه بهار (Calandula officinalis) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و رنگیزه هی فتوسنتزی در گیاه دارویی همیشه بهار (Calandula officinalis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و رنگیزه هی فتوسنتزی در گیاه دارویی همیشه بهار (Calandula officinalis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و رنگیزه هی فتوسنتزی در گیاه دارویی همیشه بهار (Calandula officinalis) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

امروزه شناخت منابع تامین نیازهای غذایی گیاهان زراعی در سیستم های کشاورزی پایدار که سازگار با محیط زیست باشند، خصوصا در سیستم های کشت دارویی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. همیشه بهار یکی از گیاهان دارویی است که سابقه استفاده از آن به تمدن روم قدیم بر می گردد. به منظور بررسی تاثیر کاربرد کود دامی و اسید سالیسیلیک بر خواص ظاهری و برخی مواد ثانویه در گیاه دارویی همیشه بهار در سال زراعی ۱۳۹۴-۱۳۹۳ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه غیر انتفاعی سنا واحد ساری آزمایشی بر پایه فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل کود دامی در چهار سطح (شاهد، ۲۰، ۶۰، ۴۰ تن در هکتار) و اسید سالیسیلیک در چهار سطح ( شاهد، ۰/۵، ۱، ۱/۵) میلی مولار بودند . صفات مورد اندازه گیری در این آزمایش شامل خصوصیات مورفولوژیکی ( ارتفاع ساقه گل دهنده، سطح برگ، تعداد برگ در بوته) ، و رنگیزه های فتوسنتزی ( کلروفیل a ، کلروفیل b ، کلروفیل کل و کاروتنوئید) می باشد. بر طبق نتایج مقایسه میانگین ها کود دامی ، اسید سالیسیلیک و اثر متقابل کود دامی و اسید سالیسیلیک بر ارتفاع ساقه گل دهنده سطح برگ، تعداد برگ در بوته ، تعداد شاخه های فرعی و رنگیره های فتوسنتزی در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بوده ، در حالیکه اثر متقابل کود دامی و اسید سالیسیلیک بر ارتفاع ساقه گل دهنده معنی دار نشد. نتایج نشان میدهد که تیمار ۶۰ تن در هکتار کود دامی و ۱/۵ میلی مولار اسید سالیسیلیک بر خصوصیات مرفولوژیکی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه همیشه بهار تاثیر بسزایی داشته است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.