تاثیر سطوح کود ورمی کمپوست و نیتروژن بر رشد وعملکرد اسانس زیره سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح کود ورمی کمپوست و نیتروژن بر رشد وعملکرد اسانس زیره سبز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح کود ورمی کمپوست و نیتروژن بر رشد وعملکرد اسانس زیره سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح کود ورمی کمپوست و نیتروژن بر رشد وعملکرد اسانس زیره سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح کود ورمی کمپوست و نیتروژن بر رشد وعملکرد اسانس زیره سبز :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

این آزمایش درمرکزتحقبقات قزوین به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱۲ تیمار در ۴ تکرار انجام شد. در این بررسی ۳ مقدار مختلف کود ورمی کمپوست ( ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ درصد حجم گلدان ها) با ۴ سطح کود ازت ( ۰ و ۵۰ و ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار) مورد ارزیابی قرار گرفت. تجزیه واریانس صفات نشان داد که اثر متقابل کود ورمی کمپوست و کود ازت بین تمامی صفات بغیر از ارتفاع بوته، شاخص برداشت و درصد اسانس اختلاف معنی داری وجود دارد. مقایسه میانگین صفات نشان داد که تیمار ۲۰ درصد کود ورمی کمپوست منجر به افزایش تعداد دانه در بوته، وزن هزار دانه و نهایتا عملکرد دانه شده است. همچنین مقایسه میانگین صفات حاکی از افزایش صفات اندازه گیری شده در تیمار ۱۰۰ کیلوگرم کود ازته بود. مقایسه میانگین اثرات متقابل صفات نشان داد که تیمار ۱۰۰ کیلوگرم کود ازت و ۲۰ کیلوگرم کود کمپوست نقش موثرتری در افزایش عملکرد دانه زیره داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.