تاثیر بسترهای مختلف کشت و کاربرد نانواکسیدروی و سولفات روی بر برخی از صفات مرفولوژیک و متابولیت های ثانویه گیاه مینا چمنی (Bellis Perennis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر بسترهای مختلف کشت و کاربرد نانواکسیدروی و سولفات روی بر برخی از صفات مرفولوژیک و متابولیت های ثانویه گیاه مینا چمنی (Bellis Perennis) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر بسترهای مختلف کشت و کاربرد نانواکسیدروی و سولفات روی بر برخی از صفات مرفولوژیک و متابولیت های ثانویه گیاه مینا چمنی (Bellis Perennis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر بسترهای مختلف کشت و کاربرد نانواکسیدروی و سولفات روی بر برخی از صفات مرفولوژیک و متابولیت های ثانویه گیاه مینا چمنی (Bellis Perennis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر بسترهای مختلف کشت و کاربرد نانواکسیدروی و سولفات روی بر برخی از صفات مرفولوژیک و متابولیت های ثانویه گیاه مینا چمنی (Bellis Perennis) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بستر کشت مناسب، بستری است که نیازمندی های گیاه شامل آب و مواد غذایی لازم را تأمین و در دسترس گیاه قرار دهد. روی عنصر کم مصرف بسیار مهمی است که وجود آن برای فعالیت های متابولیکی در گیاهان ضروری است. استفاده از نانو کودها ساده ترین و موثرترین شیوه به منظور کاهش تلفات عناصر غذایی و افزایش کارایی مصرف کودها است. به منظور ارزیابی اثر بسترهای مختلف کشت و کاربرد نانو اکسید روی و سولفات روی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار و با سه سطح بستر خاکی (بستر۱ ( ۲ قسمت خاک باغچه، ۲ قسمت خاک برگ و ۱ قسمت خاک ماسه) بستر ۲( ۲ قسمت خاک باغچه، ۱/۵ قسمت خاک برگ و ۱ قسمت خاک ماسه) بستر ۳ ( ۲ قسمت خاک باغچه، ۱ قسمت خاکبرگ و ۱ قسمت خاک ماسه)) و شش سطح تیمار کود روی ( چهار سطح نانو اکسیدروی ( ۰، ۲/۵، ۵ و۷/۵ در هزار به صورت محلول پاشی) و دو سطح سولفات روی (۳۰ و ۶۰ کیلوگرم در هکتار مخلوط در خاک)) انجام پذیرفت. نتایج نشان داد که تیمارهای بستر کاشت و سطوح مختلف کود روی، اثرات معنی داری بر روی صفات میانگین ارتفاع ساقه گل دهنده، وزن تر و خشک اندام هوایی و تعداد گل در بوته، داشت. همچنین بیشترین مقدار کلروفیل a ، b و کل در سطح غلظت ۲/۵ در هزار نانواکسید روی به دست آمد. مصرف تیمارهای کودی در غلظت های بالاتر باعث افزایش نسبی میزان فنل شد به طوری که بالاترین مقدار فنل در ترکیب تیماری ۷/۵ در هزار نانواکسید روی و بستر کاشت ۲ بدست آمد. با افزایش غلظت سولفات روی در تمامی بسترهای کاشت، از میزان فلاونوئید کاسته شد و با افزایش غلظت نانواکسید روی در بسترهای مختلف بر میزان فلاونوئید افزوده شد. بیشترین مقدار آنتوسیانین و کارتنوئید در ترکیب تیماری ۲/۵ در هزار نانواکسید روی به ترتیب در بستر کاشت ۲ و ۱ بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.