بررسی تأثیر عصاره اتانولی گیاه کنگر (Gundelia Tournefortii L) بر فرایند گلایکه شدن آلبومین سرم گاوی (BSA) در مدل های دیابتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر عصاره اتانولی گیاه کنگر (Gundelia Tournefortii L) بر فرایند گلایکه شدن آلبومین سرم گاوی (BSA) در مدل های دیابتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر عصاره اتانولی گیاه کنگر (Gundelia Tournefortii L) بر فرایند گلایکه شدن آلبومین سرم گاوی (BSA) در مدل های دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر عصاره اتانولی گیاه کنگر (Gundelia Tournefortii L) بر فرایند گلایکه شدن آلبومین سرم گاوی (BSA) در مدل های دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر عصاره اتانولی گیاه کنگر (Gundelia Tournefortii L) بر فرایند گلایکه شدن آلبومین سرم گاوی (BSA) در مدل های دیابتی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

یکی از اثرات مخرب هیپرگلیسمیا در افراد دیابتی، تشکیل ترکیباتی به نام محصولات انتهایی گلیکوزیلاسیون پیشرفته (AGEs) از طریق گلیکوزیلاسیون غیر آنزیمی پروتئین های داخل و خارج سلولی است. تحقیقات وسیع نشان دهنده تأثیر این ترکیبات بر عوارض سوء و بلند مدت دیابت است. در طی تشکیل این محصولات رادیکال های آزاد ایجاد می شوند. همچنین این رادیکال های ایجاد شده خود باعث تشدید واکنش های گلایکه شدن می شوند. از این رو، استفاده از ترکیبات با منشاء گیاهی احتمالاً استراتژی مناسبی در جهت مهار تشکیل ترکیبات AGE است. در این مطالعه، فعالیت ضد مهاری عصاره هیدروالکلی گیاه Gundelia tournefortii روی فرآیند تشکیل ترکیبات AGE در پروتئین سرم گاوی (BSA) فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه کنگر لرستان مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا ساقه گیاه کنگر جمع آوری و در سایه خشک گردیده و آسیاب شد. عمل عصاره گیری با اتانول انجام شد. مقدار فنول تام با استفاده از معرف فولین سوکالتیو و مقدار فلاونویید با استفاده از معرف آلومینیوم کلراید سنجیده شد. به منظور فعالیت ضد مهاری گیاه، ۱۰ میلی گرم BSA در شرایط استریل با مقادیری مشخص از گلوکز (۵۰۰mM در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد در حضور و عدم حضور غلظت های مختلف از عصاره هیدروالکلی گیاه G. tournefortii و آمینو گوانیدین (Aminoguanidine) به عنوان کنترل مثبت انکوبه شد. استفاده از فلورسانس اختصاصی به عنوان روشی پذیرفته شده در جهت شناسایی ترکیبات نهایی AGE در مطالعات ما مورد استفاده قرار گرفت. میزان ترکیبات آمادوری در نمونه های گلایکه شده بوسیله روش فروکتوزآمین و احیاء NBT سنجیده شد. نتایج بیانگر تأثیر عصاره هیدروالکلی گیاه کنگر در روندی وابسته به غلظت بر مهار تشکیل ترکیبات کلی AGE بود. علاوه بر این، عصاره هیدروالکلی، باعث مهار تولید رادیکالهای هیدروکسیل طی پروسه اتواکسیداسیون قندها شد. با توجه به تولید AGE تحت شرایط اکسیداتیو و هیپرگلیسمیا، و همچنین با توجه به محتوای بالای ترکیبات فنولی و فلاوونوییدی ( ترکیبات آنتی اکسیدانی ) در عصاره هیدروالکلی، احتمالاً گیاه G. tournefortii از طریق خاصیت آنتی اکسیدانی قوی خود باعث کاهش تولید ترکیبات AGE شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.