ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی نعناع گربه ای بومی لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی نعناع گربه ای بومی لرستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی نعناع گربه ای بومی لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی نعناع گربه ای بومی لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی نعناع گربه ای بومی لرستان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گیاه دارویی نعناع گربه ای ( Catmint; Catnip) بانام علمی Nepeta cataria L که در زبان محلی مفرا نامیده می شود یکی از گونه های مهم سرده پونه (Nepeta L) است. سرده پونه در ایران تعداد ۶۸ گونه گیاه علفی یک ساله و چند ساله دارد که اغلب آنها انحصاری ایران می باشند. نعناع گربه ای گیاهی است چند ساله، کرکدار و معطر که ارتفاع آن به ۵۰-۳۰ سانتی متر می رسد، ساقه آن راست و منشعب، برگ ها قبلی شکل با لبه های دندانه ای و به رنگ خاکستری مایل به نقره ای هستند. برخی از گونه های سرده پونه به دلیل داشتن اثرات خلط آور، ضدعفونی کننده، ضد سرفه، ضد آسم و تب، به طور گسترده ای در طب سنتی استفاده می شوند. همچنین نوشیدنی ها و دم کده تهیه شده ازقسمت های هوایی گیاهان پونه سا به عنوان آرامبخش، ملین، ضد نفخ، مقوی اعصاب و در اختلالات تنفسی استفاده می شوند. هدف از این پژوهش شناسایی ترکیبات موجود در اسانس گیاه نعناع گربه ای بومی لرستان و بررسی خواص آنتی اکسیدانی این گیاه دارویی است. اندام های هوایی این گیاه شامل، ساقه برگ و گل گیاه در تابستان ۱۳۹۲ از کوه های اطراف شهرستان الشتر در لرستان جمع آوری گردید، و پس از شناسایی توسط کارشناسان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان به آزمایشگاه منتقل شدند. و پس از خشک نمودن این گیاه درسایه فرآیند استخراج اسانس توسط دستگاه کلونجر صورت گرفت. شناسایی ترکیبات موجود در اسانس این گیاهان به روش کروماتوگرافی گازی صورت گرفت و بای سنجش خاصیت آنتی اکسیدانی از روش DPPH استفاده شد. میزان IC50 برای فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس بادرنجبویه دنایی ۴۹/۲g/ml و برای اسانس نعناع گربه ای ۸۰/۶۲g/ml بود. این گیاه دارای ترکیبات فنل و فلاونوئید می باشد و نسبت به گونه های دیگر این جنس دارای خواص آنتی اکسیدانی بیشتری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.