پیش بینی وضعیت خشکسالی طی دورره ۲۰۶۵-۲۰۱۱ با استفاده از ریزمقیاس آماری خروجی مدل LARS-WG5 (مطالعه موردی ایستگاه تکاب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی وضعیت خشکسالی طی دورره ۲۰۶۵-۲۰۱۱ با استفاده از ریزمقیاس آماری خروجی مدل LARS-WG5 (مطالعه موردی ایستگاه تکاب) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی وضعیت خشکسالی طی دورره ۲۰۶۵-۲۰۱۱ با استفاده از ریزمقیاس آماری خروجی مدل LARS-WG5 (مطالعه موردی ایستگاه تکاب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی وضعیت خشکسالی طی دورره ۲۰۶۵-۲۰۱۱ با استفاده از ریزمقیاس آماری خروجی مدل LARS-WG5 (مطالعه موردی ایستگاه تکاب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی وضعیت خشکسالی طی دورره ۲۰۶۵-۲۰۱۱ با استفاده از ریزمقیاس آماری خروجی مدل LARS-WG5 (مطالعه موردی ایستگاه تکاب) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بارندگی یکی از مهمترین پارامتر های هواشناسی می باشد که دارای تغییرات زمانی و مکانی قابل ملاحظه ای به ویژه در مناطق خشک ونیمه خشک دارد. از آنجا که خشکسالی یکی از پیامدهای این تغییرات می باشد و همچنین بخش های مختلف جامعه مانند منابع آب،کشاورزی، صنعت، اقتصاد و … را تحت تاثیر قرار می دهد، لذا پایش و ارزیابی این بلیه در آینده به منظور ارایه برنامه ریزی صحیح، لازم وضروری است. برای این منظور در این تحقیق به ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر وضعیت خشکسالی ایستگاه تکاب طی دو دروه ۲۰۶۵-۲۰۴۶ و۲۰۶۵-۲۰۴۶ با استفاده از شاخص بارش استاندارد شده (SPI) پرداخته شده است. در ابتدا داده های روزانه خروجی مدل گردش عمومی جو HADCM3 تحت سناریوهای A2, a1B و B1 توسط مدل آماری LARS-WG نسخه ۵، ریزمقیاس شده و توانایی مدل LARS-WG در شبیه سازی اقلیم گذشته (۲۰۱۰-۱۹۹۲) برای ایستگاه مورد مطالعه شبیه سازی شده است. پس از آن با استفاده از داده های بارش وضعیت خشکسالی به کمک شاخص ذکر شده در مقیاس سالانه مورد بررسی قرار گرفته است که نتایج به دست آمده در سناریو A2 نشان دهنده وقوع خشکسالی شدید در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۵۸ می باشد و بیشترین تداوم خشکسالی مربوط به ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۷ (تداوم ۱۱ ساله)، در سناریو B1 شدیدترین خشکسالیها در سالهای ۲۰۲۷، ۲۰۵۴ و ۲۰۶۵ اتفاق می افتد و از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۳۰ یک دروه خشکسالی اتفاق می افتد. همچنین در سناریو A1B شدیدترین خشکسالی ها مربوط به ۲۰۲۸ و ۲۰۴۷ می باشد و یک دوره خشکسالی با تداوم ۹ ساله (۲۰۵۲ تا ۲۰۶۰) در منطقه اتفاق می افتد. با تو جه به دوره های خشکسالی که در داده های مشاهداتی اتفاق افتاده است و نتایجی که برای دوره های پیش بینی به دست آمده است افزایش شدت و مدت خشکسالی در ایستگاه تکاب را در سالهای آتی شاهدخواهیم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.