استراتژی ها و راهبردهای موثر در بهره برداری از تفرجگاه های اکوتوریسم با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: استان اردبیل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استراتژی ها و راهبردهای موثر در بهره برداری از تفرجگاه های اکوتوریسم با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: استان اردبیل) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استراتژی ها و راهبردهای موثر در بهره برداری از تفرجگاه های اکوتوریسم با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: استان اردبیل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استراتژی ها و راهبردهای موثر در بهره برداری از تفرجگاه های اکوتوریسم با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: استان اردبیل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استراتژی ها و راهبردهای موثر در بهره برداری از تفرجگاه های اکوتوریسم با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی: استان اردبیل) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

گردشگری یکی از بخش های مهم اقتصادی است که به عنوان یک صنعت پاک مطرح می شود و ضمن افزایش درآمدهای ارزی برایاقتصاد ملی، کمک شایسته ای به رونق اشتغال و ایجاد درآمدها، می نماید. بررسی وضعیت صنعت گردشگری در ایران بیانگر آن است کهایران کمتر از یک هزارم درآمد جهانی حاصل از گردشگری را نصیب خود کرده است. سهم ایران از تعداد توریست ها نسبت به سالهایقبل از رشدی معادل ۱.۱ درصد برخودار بوده است. در این بین اکوتوریسم گرایشی نوین در صنعت توریسم است. چشم اندازها و مناظرزیبای طبیعت، از کانون ها و جاذبه های توریست پذیر این نوع از جهانگردی است. بر طبق آمار سازمان جهانی توریسم، توریسم درطبیعت یا به اصطلاح اکوتوریسم، ۷% کل درآمد حاصل از سفرهای برون مرزی را تشکیل داده و نرخ رشد سالانه این فعالیت بین ۱۰ تا%۳۰ است، در حالی که نرخ رشد سالانه توریسم به طور کلی حدود ۴% در سال است. بنابراین با اینکه گردشگری طبیعت در حال حاضربخش کوچکی از کل توریسم بین المللی را به خود اختصاص داده است، این بخش از صنعت توریسم از نرخ رشد بالایی برخوردار است. دراین میان، استان اردبیل از جاذبه های اکوتوریستی فراوانی (حدود ۴۲ چشمه معدنی سرد و گرم، ۲۴ سد، ۱۱ زیستگاه و ۳۵ جاذبه طبیعیخاص و …) برخوردار است که در صورت توجه می تواند عاملی برای توسعه پایدار منطقه باشد فلذا پژوهش پیش رو با روش توصیفی-تحلیلی با استفاده از مدل برنامه ریزی استراتژیک (SWOT) به ارائه استراتژیها و راهبردهای موثر در توسعه استان با استفاده از اکوتوریسم پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.