شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد میکروبی اسانس Opsicaroium insignis Mozaff (Apiaceae)در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد میکروبی اسانس Opsicaroium insignis Mozaff (Apiaceae)در ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد میکروبی اسانس Opsicaroium insignis Mozaff (Apiaceae)در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد میکروبی اسانس Opsicaroium insignis Mozaff (Apiaceae)در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد میکروبی اسانس Opsicaroium insignis Mozaff (Apiaceae)در ایران :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

جنس تک گونه ای Opsicarpium Mozaff متعلق به تیره چتریان Apiaceae و دارای یک گونه انحصاری به نام Opsicarpium insignis Mozaff در ایران است در این تحقیق برای اولین بار ترکیبات شیمیایی و خواص ضد میکروبی این گونه گزارش می شود اندام هوایی گیاه در زمان گلدهی از استان لرستان اشترانکوه جمع آوری شد اسانس گیری به روش تقطیر با آب و توسط دستگاه کلونجر و آنالیز اسانس توسط دستگاه GCوGC/MS صورت گرفت در اسانس ۵۲ ترکیب که نشان دهنده ۹۲/۹۲ درصد کل اسانس بود شناسایی شد در بین ترکیبات شناسایی شده لیمونن با ۱۷/۹درصد آلفا پینن با ۱۷/۵ درصد ۱-،۱،۴،۴ تترا متیل تترالین -۲،-۳ دی اون با ۸/۱ درصد دلتا -۳ کارن با ۸/۰ درصد ژرماکرن بی با ۷/۹ درصد و آلفا کوپائن با ۷/۷ درصد ترکیبات عمده اسانس بودند اثرات ضد میکروبی اسانس ها بر روی باکتری های گرم مثبت باسیلوس سوبتیلیس ،استافیلوکوکوس ارئوس ،استافیلوکوکوس اپیدرمایدیس و انتروکوکوس فکالیس و گرم منفی اشریشیاکلی ،کلبسیلا پنومونیا،سودوموناس آئروژینوزا و قارچ های آسپرژیلوس نیجر،کاندیدا آلبیکنس ،ساکارومایسس سرویزیه بررسی شد نتایج نشان داد که پایین ترین غلظت بازدارنده رشد MIC در بین باکتری های گرم مثبت ۰/۳۱۲ میلی گرم بر میلی لیتر باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اپیدرمایدیس و برای تمام باکتری های گرم منفی برابر با ۵< میلی گرم بر میلی لیتر بود هم چنین کمترین غلظت بازدارنده از اسانس در مورد قارچ ها ۲/۵ میلی گرم بر میلی لیتر و مربوط به کاندیداآلبیکنس بود این مطالعه نشان داد که اسانس گیاه مورد بررسی دارای اثرات ضد میکروبی متوسطی است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.