تعیین میزان حداقل غلظت مهار کنندگی MIC و کشندگی MBC اوژنول و اسید استیک روی لیستریامونوسیتوژنز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان حداقل غلظت مهار کنندگی MIC و کشندگی MBC اوژنول و اسید استیک روی لیستریامونوسیتوژنز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان حداقل غلظت مهار کنندگی MIC و کشندگی MBC اوژنول و اسید استیک روی لیستریامونوسیتوژنز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان حداقل غلظت مهار کنندگی MIC و کشندگی MBC اوژنول و اسید استیک روی لیستریامونوسیتوژنز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان حداقل غلظت مهار کنندگی MIC و کشندگی MBC اوژنول و اسید استیک روی لیستریامونوسیتوژنز :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد باکتریایی اوژنول و اسید استیک برای مهار باکتری لیستریا مونوسیتوژنز است اوژنول و اسید استیک با استفاده از تست های حداقل غلظت مهارکنندگی MIC به روش استاندارد میکرودایلوشن و حداقل غلظت کشندگی MBC در برابر لیستریا مونوسیتوژنز مورد بررسی قرار گرفت اوژنول اثر مهاری قوی نسبت به اسید استیک نشان داد و میزان MIC آن ها در برابر این باکتری به ترتیب ۰/۷۵و۱/۲۵ میکرولیتر در میلی لیتر و MBC آن ها به ترتیب ۱/۵ و ۱/۲۵ میکرولیتر در میلی لیتر بود این نتایج نشان داد که اوژنول و اسید استیک می توانند به عنوان نگه دارنده طبیعی مواد غذایی با فعالیت ضد باکتری بسیار عالی در برابراین باکتری پاتوژن مواد غذایی استفاده شوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.