تاثیر سطوح مختلف توان ماکروویو بر سینتیک خشک شدن درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی بابونه کبیر Tanacetum parthenium L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف توان ماکروویو بر سینتیک خشک شدن درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی بابونه کبیر Tanacetum parthenium L دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف توان ماکروویو بر سینتیک خشک شدن درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی بابونه کبیر Tanacetum parthenium L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف توان ماکروویو بر سینتیک خشک شدن درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی بابونه کبیر Tanacetum parthenium L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف توان ماکروویو بر سینتیک خشک شدن درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی بابونه کبیر Tanacetum parthenium L :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در این تحقیق با بکار گیری یک دستگاه ماکروویو فرآیند خشک شدن بابونه کبیر به صورت لایه نازک بررسی و تاثیر توان های مختلف ماکروویو ۳۶۰،۵۴۰،۷۲۰ وات بر زمان خشک شدن مدل ریاضی خشک شدن و کمیت و کیفیت اسانس استخراج شده از سر شاخه گلدار گیاه بابونه کبیر مورد ارزیابی قرار گرفت استخراج اسانس با روش تقطیر با آب Hydro-distillation انجام شد جداسازی و شناسایی ترکیب های متشکله اسانس با استفاده از دستگاه GC/MS صورت گرفت نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی مدل های مورد بررسی نشان داد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده های به دست امده دارد نتایج به دست آمده حاکی از تاثیر مهنی دار توان های مختلف ماکروویو بر بازده اسانس ترکیبات اسانس و زمان خشک شدن را داشت p<0/05 طبق نتایج بین زمان های خشک شدن در هر سه توان ماکروویو از لحاظ آماری تفاوت معنی داری وجود داشت در مورد بازده اسانس فقط بین میزان اسانس به دست امده در توان های ۳۶۰و۵۴۰ وات اختلاف معنی داری در سطح ۰/۰۵ درصد وجود نداشت اما رونئ کلی تغییرات میزان بازده اسانس استحصالی به این صورت بود که با افزایش توان ماکروویو بازده اسانس کاهش یافت ترکیبات اصلی شناساسیی شده شامل کامفور کامفن بورنئل استات گرماسرین دی و سیکلوپنتادین بودند طبق نتایج و تحلیل آماری به جز کامفن بقیه ترکیبات اصلی تحت خشک شدن در توان های مختلف ماکروویو تفات معنی داری در سطح ۰/۰۵ درصد با هم داشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.