تاثیر جیبرلیک اسید و چینه سرمایی بر تندش بذر کرفس کوهی Kelussia odoratissima Mozaff


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر جیبرلیک اسید و چینه سرمایی بر تندش بذر کرفس کوهی Kelussia odoratissima Mozaff دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر جیبرلیک اسید و چینه سرمایی بر تندش بذر کرفس کوهی Kelussia odoratissima Mozaff  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر جیبرلیک اسید و چینه سرمایی بر تندش بذر کرفس کوهی Kelussia odoratissima Mozaff،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر جیبرلیک اسید و چینه سرمایی بر تندش بذر کرفس کوهی Kelussia odoratissima Mozaff :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بذر اغلب گونه های دارویی به جهت سازگاری اکوولوژیکی با شرایط محیطی دارای انواع خواب می باشند بنابراین شناخت عوامل اکوفیزیولوژیکی موثر بر خواب و ایجاد شرایط بهینه برای جوانه زنی بذر گیاهان دارویی جهت تولید و پرورش آنها یک امر ضروری است بنابراین این پژوهش جهت شکستن رکود بذر کرفس کوهی صورت گرفت در این راستا اثر اسید جیبرلیک و چینه سرمایی بر تندش بذر کرفس کوهی مورد بررسی قرار گرفت این پژوهش با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار به اجرا در آمد نتایج تحقیق نشان داد که تندش بذر کرفس کوهی در محلول های ۵۰۰و ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر اسید جیبرلیک در حد معنی داری در مقایسه با شاهد افزایش داشتند در مجموع نتایج تست های جوانه زنی نشان داد که غلظت ۵۰۰ میلی گرم در لیتر جیبرلین و شمارش جوانه زنی در مدت ۵ هفته از سایر تیمارها سودمند بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.