بررسی مراحل فنولوژی و نیازهای حرارتی نسترن زرد Rosa foetida J Herrmann دو توده بومی کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مراحل فنولوژی و نیازهای حرارتی نسترن زرد Rosa foetida J Herrmann دو توده بومی کردستان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مراحل فنولوژی و نیازهای حرارتی نسترن زرد Rosa foetida J Herrmann دو توده بومی کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مراحل فنولوژی و نیازهای حرارتی نسترن زرد Rosa foetida J Herrmann دو توده بومی کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مراحل فنولوژی و نیازهای حرارتی نسترن زرد Rosa foetida J Herrmann دو توده بومی کردستان :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در این پژوهش مراحل فنولوژیک و نیازهای حرارتی نسترن زرد Rosa foetida J Herrmann در دو منطقه در کزدستان سنندج مریوان مورد بررسی قرار گرفت مراحل فنولوژیکی نسترن زرد بر اساس مقیاس BBCH مراحل جوانه زنی نمو برگ ظهور گل آذین گلدهی نمو میوه و رکود ثبت گردید با استفاده از نزدیکترین ایستگاه هواشناسی در منطقه نیازهای حرارتی هر یک از فازهای عمده از متورم شدن جوانه تا دوره رکود محاسبه گردید نتایج نشان داد که نسترن زرد در منطقه سنندج و مریوان برای کامل کردن مراحل رشدی از جوانه زنی تا رسیدگی میوه به ترتیب نیاز به ۲۸۲۹.۵۵ و ۲۷۷۴.۸ درجه روز دارد این گیاه در منطقه ی سنندج برای طی مرحله جوانه زنی نمو برگ به ترتیب نیاز به ۱۷،۳۶۵.۲ درجه روز و ظهور گل آذین گلدهی نمو میوه به ترتیب نیاز به ۴۳۷.۶،۴۵۷.۳،۱۵۵۲.۴۵،درجه روز بر حسب دمای پایه ۵.۲ دارد و در منطقه مریوان برای طی مرحله جوانه زنی نمو برگ به ترتیب نیاز به ۵۸،۳۵۰ درجه روز و ظهور گل اذین گلدهی نمو میوه ۳۶۵.۶،۴۵۶.۶،۱۵۴۴.۶ درجه روز می باشد طولانی ترین مرحله فنولوژیکی در دو منطقه مرحله رسیدگی میوه با بیشترین نیاز حرارتی و کوتاهترین مرحله فنولوژی جوانه زنی با کمترین نیاز حرارتی بود با مقایسه میانگین دمای روزانه دو منطقه ثابت شد که میانگین دمای روزانه سنندج بیشتر از مریوان می باشد بر اساس یافته ها می توان گفت که رشد رویشی نسترن زرد در منطقه سنندج در مقایسه با منطقه مریوان زودتر شروع شده و میوه ها زودتر رسیده و وارد فاز رکود می شوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.