بررسی اثر زئولیت بر خصوصیات مورفولوژیکی کاهو Lactuca sativa L. var. Taftan تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر زئولیت بر خصوصیات مورفولوژیکی کاهو Lactuca sativa L. var. Taftan تحت تنش شوری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر زئولیت بر خصوصیات مورفولوژیکی کاهو Lactuca sativa L. var. Taftan تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر زئولیت بر خصوصیات مورفولوژیکی کاهو Lactuca sativa L. var. Taftan تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر زئولیت بر خصوصیات مورفولوژیکی کاهو Lactuca sativa L. var. Taftan تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر زئولیت در شرایط شور بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی کاهو آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و با سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر انجام شد تیمارها شامل چهار سطح شوری صفر،۲۵،۵۰و۷۵ میلی مولار کلرید سدیم و سه سطح زئولیت صفر ،پنج،۱۰و۱۵ درصد وزنی بودند نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که زئولیت به طور معنی داری ویژگی های رشدی گیاه را در شرایط تنش افزایش داده و اثر تنش شوری بر گیاه را کاهش داده است با افزایش شدت تنش میزان سطح برگ وزن تر و خشک شاخساره و ریشه کاهش یافتند افزایش غلظت زئولیت باعث افزایش ویژگی های اندازه گیری شده غیر از تعداد برگ شد نتایج این تحقیق نشان داد که زئولیت می تواند اثرات منفی ناشی از تنش شوری را بر رشد و ویژگی های مورفولوژیکی گیاه کاهو را کاهش دهد و موجب افزایش رشد گیاه شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.