بررسی کاربری/ پوشش سرزمین با استفاده از معیارهای سطح سیمای سرزمین برای اندازه گیری تغییرات در ساختار چشم انداز (مطالعه موردی: بندر انزلی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربری/ پوشش سرزمین با استفاده از معیارهای سطح سیمای سرزمین برای اندازه گیری تغییرات در ساختار چشم انداز (مطالعه موردی: بندر انزلی) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربری/ پوشش سرزمین با استفاده از معیارهای سطح سیمای سرزمین برای اندازه گیری تغییرات در ساختار چشم انداز (مطالعه موردی: بندر انزلی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربری/ پوشش سرزمین با استفاده از معیارهای سطح سیمای سرزمین برای اندازه گیری تغییرات در ساختار چشم انداز (مطالعه موردی: بندر انزلی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربری/ پوشش سرزمین با استفاده از معیارهای سطح سیمای سرزمین برای اندازه گیری تغییرات در ساختار چشم انداز (مطالعه موردی: بندر انزلی) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

سنجه های سیمای سرزمین برای بررسی تغییرات ساختار سیمای سرزمین در طی زمان قابل استفاده هستند. سنجه ها در سطح سیمای سرزمین می توانند معیاری برای توصیف تغییرات ساختار سیمای سرزمین، که بر اثر شهرنشینی در شهرستان انزلی استان گیلان در طی سال های ۱۹۹۰ الی ۲۰۱۰ رخ داده است، باشند. در این مطالعه با استفاده از سنجه های سیمای سرزمین نشان داده شده است که چگونه ساختار کاربری زمین در شهرستان انزلی به واسطه گسترش شهرنشینی تغییر کرده است. شهرستان بندر انزلی به دلیل موقعیت اکولوژیک و گردشگری همواره پذیرای خیل زیاد جمعیت و مهاجران بوده است. که اثرات زیادی را بر اکوسیستم منطقه برجای گذاشته اند. داده های سنجش از دور مورد استفاده در این مطالعه مربوط به سال های ۱۹۹۰ و ۲۰۱۰ است و با روش طبقه بندی نظارت شده (حداکثر احتمال)، نقشه کاربری/پوشش منطقه تغییرات خصوصیات تکه ها را طی ۲۰ سال در هر نقطه از مکان و در طی زمان در پنج کلاس، کشاورزی، تالاب، سکونتگاه ها و مناطق انسان ساخت، جنگل و زمین های شور توصیف می کند. به منظور کمی کردن الگوی سیمای سرزمین منطقه از ، سنجه هایی همچون مساحت کل(CA) میانگین اندازه ی تکه (MPS) تعداد کل تکه ها در سیمای سرزمین (Nump) تراکم حاشیه (ED) نمایه ی پیچیدگی شکل تکه(MSI) و حاشیه ی کل (Te) تراکم کل (ED) استفاده شده است. نتایج نشان داده است که افزایش جمعیت منجر به گسترش شبکه ی سکونتگاهی شده است. این افزایش منجر به تغییر کاربری زمین شده که کاهش وسعت تالاب انزلی و گسترش وسعت زمین های شور را به دنبال داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.