ارزیابی ی تحلیل خشکسالی هواشناسی و تعیین مناسب ترین شاخص (مطالعه موردی اردبیل، خلخال، مشکین شهر و پارس آباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ی تحلیل خشکسالی هواشناسی و تعیین مناسب ترین شاخص (مطالعه موردی اردبیل، خلخال، مشکین شهر و پارس آباد) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ی تحلیل خشکسالی هواشناسی و تعیین مناسب ترین شاخص (مطالعه موردی اردبیل، خلخال، مشکین شهر و پارس آباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ی تحلیل خشکسالی هواشناسی و تعیین مناسب ترین شاخص (مطالعه موردی اردبیل، خلخال، مشکین شهر و پارس آباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ی تحلیل خشکسالی هواشناسی و تعیین مناسب ترین شاخص (مطالعه موردی اردبیل، خلخال، مشکین شهر و پارس آباد) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

خشکسالی یکی از پدیده های طبیعی بوده که در طول تاریخ پیوسته گریبان گیر بشر بوده است و در طی دوره های اخیر دستکاری های بشر و افزایش دما هوا و کم شدن میزان بارش سبب ایجاد مشکلاتی از قبیل خشکسالی در عرصه های طبیعی و کشاورزی و … شده است و اثرات زیان بار اقتصادی و اجتماعی را به بار آورده است. تحقیق حاضر پژوهشی هست جهت تعیین خشکسالی و انتخاب بهترین شاخص خشکسالی در ایستگاه های مورد مطالعه در سطح استان اردبیل می باشد. از جمله شاخص های مورد استفاده در این پژوهش ZSI, SPI و Czi در یک دوره آماری مشترک ۱۱ ساله برای چهار ایستگاه اردبیل، خلخال، پارس آباد و مشکین شهر می باشد که نتایج حاصل از بررسی شاخص های خشکسالی وجود یک دوره ترسالی در سال ۲۰۰۷ در همه ایستگاه و یک دوره خشکسالی شدید در سه ایستگاه اردبیل، خلخال و مشکین شهر در سال ۲۰۰۸ اتفاق افتاده است. براساس همبستگی که بین شاخص ها با میانگین بارش سالانه صورت گرفت شاخص spi بیشترین همبستگی را با بارش داشته است که مقدار آن برابر با ۰.۸۸۶ و برای رتبه بندی شاخص ها در اولویت اول برای تعیین خشکسالی در منطقه مورد مطالعه می باشد. همه ایستگاه ها در مقیاس زمانی کوتاه مدت رخداد خشکسالی شدید را با فراوانی و ماندگاری کم، و خشکسالی های ملایم و متوسط را با فراوانی و ماندگاری بیشتر نشان داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.