ارائه چهارچوبی برای تعیین عوامل موثربرقاچاق سوخت با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند معیاره فازی (مطالعه موردی: استان هرمزگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه چهارچوبی برای تعیین عوامل موثربرقاچاق سوخت با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند معیاره فازی (مطالعه موردی: استان هرمزگان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه چهارچوبی برای تعیین عوامل موثربرقاچاق سوخت با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند معیاره فازی (مطالعه موردی: استان هرمزگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه چهارچوبی برای تعیین عوامل موثربرقاچاق سوخت با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند معیاره فازی (مطالعه موردی: استان هرمزگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه چهارچوبی برای تعیین عوامل موثربرقاچاق سوخت با استفاده از تکنیک تصمیم گیری چند معیاره فازی (مطالعه موردی: استان هرمزگان) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

قاچاق در ایران، از گستره بالایی برخورداراست و آثار سوئی بر کشور از جهات اقتصادی فرهنگی و غیر ه بر جای گذاشته است. در گسترش ان عوامل متعدی دخالت دارند که شناخت آنها می تواند در کنترل و جلوگیری از این پدیده موثر باشد. هدف پژوهش حاضر بررسی عوامل موثر بر قاچاق سوخت در استان هرمزگان می باشد. بدین منظور پس از بررسی ادبیات تحقیق و مطالعات مشابه و نظرات خبرگان مدل مفهومی عوامل موثر بر قاچاق سوخت در قالب شش معیار حفاظتی، امنیتی، حقوقی، قانونی اقتصادی، حکومتی ،سیاسی اجتماعی، فرهنگی، علمی،تخصصی و ۲۹ زیر معیار طراحی گردید. سپس با تکنیک تحلیل سلسله مراتب فازی مهم ترین عوامل شناسایی شد. تحقیق حاضر به لحاظ دسته بندی بر مبنای هدف، تحقیق کابردی و از نظرگردآوری داده ها توصیفی-پیمایشی می باشد. جامعه اماری این پژوهش مدیران و کارشناسان خبره مرتبط با قاچاق کالا در سازمان های مبارزه با قاچاق کالا نیروی انتظامی استانداری ، فرمانداری، شهرداری می باشند.روش نمونه برداری غیر تصادفی و از نوع روش هدفمند می باشد. در نهایت براساس یافته ها عوامل نبود عزم ملی در خصوص مقابله با پدیده قاچاق، فرهنگ پذیری غلط مرزنشینان، نبود طرح های کلان برای ازبین بردن بیکاری، موقعیت و فضای مناسب قاچاق در کشورهای همسایه، و اختلاف فاحش نرخ ارز و نوسانات زیاد ان (چند نرخی بودن ارز)به عنوان مهم ترین علل قاچاق سوخت شناسایی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.