پروژه طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت دارای ۵۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت :

بخشی از فهرست پروژه طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای تحویل در مغازه گوهردشت

فصل اول : کلیات
۱-۱ مقدمه و بیان موضوع ۱
۱-۲ اهداف کلی (کلان) ۱
۱-۳ اهداف جزئی (خرد) ۲
۱-۴ اهداف سازمان ۳
۱-۵ انگیزه ۳
۱-۶ اهمیت موضوع ۳
۱-۷ محدودیت مکانی ۴
۱-۸ محدودیت زمانی
فصل دوم : ادبیات تحقیق
۲-۱ آشنایی با شرکت ۵
۲-۲ نیروی انسانی ۶
۲-۳ تجهیزات و ماشین آلات ۸
۲-۴ چارت سازمانی ۹
۲-۵ آشنایی با محصولات ۱۱
۲-۶ ظرفیت تولید ۱۱
۲-۷ روش تولید ۱۲
فصل سوم : طراحی تولید
۳-۱ طراحی ۱۵
۳-۲ تولید ۱۹

فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی
۴-۱ پیمان گذاری محصول ۲۳
۴-۲ بازاریابی (کانال های توزیع محصول) ۲۴
۴-۳ رقبا ۲۶
۴-۴ شناسایی بازار در داخل کشور ۲۷
۴-۵ تجزیه و تحلیل مالی ۲۹

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
۵-۱ نتیجه گیری ۳۸
۵-۲ پیشنهادات ۳۹

انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد .
درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها که امروزه شما مشاهده می کنید دادند که یکی از این غذاها که در واقع از کشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومکانی را که برای تهیه پیتزا فعالیت می کند تا این غذا را تهیه کند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی که امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن پروژه ای در نظر گرفته شود .

۱-۲ اهداف کلی ( کلان )
از جمله اهدافی که سبب انتخاب چنین پروژه ای گردید کسب اطلاعاتی در مورد این شغل بود از جمله این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره نمود .
کسب اطلاعات در مورد درآمد این شغل که از نظر عموم مردم شغل پردرآمدی است .
کسب اطلاعات از نحوه آماده سازی غذای معروف آن یعنی پیتیزا
کسب اطلاعات از چگونگی تشکیل یک چنین مکان هایی توسط صاحبان آن ها کسب اطلاعات در مورد چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز بین قسمت های مختلف .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.