کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران :

بخشی از فهرست کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران

فصل اول
تاریخچه شرکت ۱
پروار بندی ۲
کشتارگاه ۲
بسته بندی ۳
تبدیل مازاد ۳
ذهتابی ۴
سالامبور سازی ۴
کارخانه خوراک دام ۵
فصل دوم
آشنائی کلی با شرکت ۷
فعالیت های اصلی کارخانه ۱۰
آشنائی با مراکز هزینه ۱۲
قرنطینه ۱۳
دامپروری ۱۳
کشتارگاه ۱۴
بسته بندی ۱۴
واحدهای جانبی ۱۵
تأسیسات ۱۵
تعمیر و نگهداری ۱۵
مدیران ۱۶
سایر خدمات ۱۶
خدمات عمومی ۱۶
کارخانه خوراک دام ۱۷
فصل سوم
آشنائی با ثبت های حسابداری ۲۵

تاریخچه شرکت

شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران
شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران در سال ۱۳۵۲در زمینی به مساحت ۵/۲۴۳هکتار واقع در ۴۵کیلومتری قزوین با احداث کشتارگاه ، سردخا نه ،کارخا نه خوراک دام ، بهاربند جهت نگهداری دام و پرواربندی دام به منظورتهیه ، تولیدوبسته بندی گوشت و فراورده های مربوط تأسیس گردید.
دراین راستا شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران دامهای قا بل پروار را از اقصی نقاط کشور خریداری وجهت پرواربندی به واحد پرواربندی حمل می نماید.این مجتمع یکی ازعمده ترین خریداران دام کشور می باشدکه بطور روزا نه دامهای دامداران را از سراسر کشور خریداری و بهاء آن را بطور نقدی پرداخت می نماید. خرید روزا نه در مقیاس بالا و پروار بندی با ظرفیت زیاد دو عامل مهمی است که شرکت زیاران را تبدیل به عمده ترین تولید و تنظیم کننده بازار گوشت تازه در سطح کشور وتهران نموده است .
شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران قادر است همزمان در حین کشتار بهداشتی آلایش خوراکی و غیر خوراکی را استحصال و ضایعات دام را به پودر گوشت وخون تبدیل نموده و ضمن فروش لاشه های استحصالی قسمتی را در بسته بندی کارتنی و قسمتی را بطور بشقا بی در ظروف یکبار مصرف بطور بهداشتی بسته بندی نماید . ظرفیت پروار بندی هر دوره ۴ ما هه در سال یکصد هزار راس گوسفند و ۳۰هزارراس گاو و گوساله می باشد . این شرکت قادر است روزانه ۱۵۰۰راس گوسفند و۴۰۰راس گاو را بصورت مکانیزه وکاملا بهداشتی ذ بح نموده و بسته بندی نماید . در حال حاضر شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران از کشتارگاههای پیشرفته خاورمیانه محسوب می شود .

پروار بندی:
دام عرضه شده به میدان دام زیاران ا بتدا توسط کارشناسان بازدید و دامهایی که قابلیت پروار بندی را دارند از سایر دامها جدا شده ، به واحد قرنطینه که یکی از واحدهای حساس و مهم شرکت می باشد منتقل می شوند ،کارشناسان عملیات انگل زدایی داخلی و بیرونی را انجام داده و پس از یک هفته واکسنهای لازم به دام تزریق می گردد . مدت قرنطینه ۱۵روز بوده که در این مدت دام تحت مراقبت ویژه قرار دارد وپس از مدت فوق در صورت عدم مشاهده بیماری توسط کارشناسان واحد دامپروری وزن کشی ، شماره گذاری و به دامداری تحویل می گردد . طی این دوره دامهای زیر نظر متخصصین تغذیه و نگهداری می گردند و در خلال این دوره دامهای بیمار از بقیه دامها جدا شده به قسمت بیمارستان ا نتقال و تحت نظارت کنترل و مداوای دقیق قرار می گیرند که پس از بهبود به آغل جداگا نه ای روانه می شوند تا تحت پرواربندی قرار گیرند . در صد وزن لاشه ها نسبت به زنده پس از اتمام دوره پروار بندی در شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران بطور متوسط ۵۵% می باشد که با استا ندارد های جها نی برا بری می کند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.