مطالعه برخی صفات فیزیولوژیک گندم نان در شرایط تنش اسمزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه برخی صفات فیزیولوژیک گندم نان در شرایط تنش اسمزی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه برخی صفات فیزیولوژیک گندم نان در شرایط تنش اسمزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه برخی صفات فیزیولوژیک گندم نان در شرایط تنش اسمزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه برخی صفات فیزیولوژیک گندم نان در شرایط تنش اسمزی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر تنش خشکی بر خصوصیات فیزیولوژیکی برخی ارقام حساس و متحمل گندم نان آزمایشی گلخانه ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. چهار رقم گندم نان (طبسی، ماهوتی، شیراز، فلات) تحت سطوح مختلف پتانسیل آب خاک (۰/۳- و ۶- بار )قرار گرفتند. پتانسیل آب خاک به صورت روزانه با استفاده از دستگاه تنسیومتر و منحنی رطوبتی مشخص و میزان آب آبیاری از طریق روش وزنی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمار خشکی سبب کاهش محتوای کلروفیل، محتوی آب نسبی برگ میزان ماده خشک و شاخص سطح برگ کلیه ارقام گندم در مقایسه با شاهد گردید. همچنین ارقام مقاوم از محتوای کلروفیل و شاخص سطح برگ بیتری نسبت به ارقام حساس برخوردار بودند. رقم طبسی به عنوان رقم مقاوم بالاترین و رقم شیراز به عنوان رقم حساس کمترین میزان محتوای کلروفیل را دربین ارقام به خود اختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.