تأثیر پرتودهی با اشعه گاما در خاصیت ضداکسیداسیونی عصاره آویشن شیرازی ( Zataria multiflora boiss ) در پوشش خوراکی کازئینات سدیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر پرتودهی با اشعه گاما در خاصیت ضداکسیداسیونی عصاره آویشن شیرازی ( Zataria multiflora boiss ) در پوشش خوراکی کازئینات سدیم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر پرتودهی با اشعه گاما در خاصیت ضداکسیداسیونی عصاره آویشن شیرازی ( Zataria multiflora boiss ) در پوشش خوراکی کازئینات سدیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر پرتودهی با اشعه گاما در خاصیت ضداکسیداسیونی عصاره آویشن شیرازی ( Zataria multiflora boiss ) در پوشش خوراکی کازئینات سدیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر پرتودهی با اشعه گاما در خاصیت ضداکسیداسیونی عصاره آویشن شیرازی ( Zataria multiflora boiss ) در پوشش خوراکی کازئینات سدیم :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف: عصاره های گیاهی، یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانی و مواد ضدمیکروبی هستند. بهبود کارایی ضد اکسیداسیونی برخی عصاره های گیاهی با استفاده از پرتودهی به اثبات رسیده است. در این تحقیق به منظور افزایش خاصیت ضد اکسیداسیونی عصاره آویشن شیرازی آن را در معرض دوز ۱۰ کیلوگرمی پرتو گاما قرار دادیم. مواد و روش ها: فیله های ماهی در قالب تیمارهای شاهد (بدون پوشش) و دارای پوشش کازئینات سدیم ۸% ساده و کازدینات سدیم ۸% با عصاره های ۱% آویشن شیرازی ساده و پرتودهی شده (در مجموع ۴ تیمار) آماده و در سه تکرار در یک طرح بلوک های کامل تصادفی به صورت دوره ای تحت آزمایش های شیمیایی شامل، شاخص پراکسید ( PV )، شاخص تیوباربیتوریک اسید (TBN)، بازهای ازته فرار (TVB-N) و pH قرار گرفتند. یافته ها: براساس نتایج آماری، میزان اکسیداسیون تیمارهای حاوی عصاره آویشن ساده و پرتودهی شده در مقایسه با تیمار نمونه شاهد، تغییرات کمتری طی مدت نگهداری نشان دادند، البته فقط در رابطه با شاخص تیوباربیتوریک اختلاف معنی داری (۰/۰۵> p) بین دو تیمار آویشن ساده و پرتودهی شده وجود داشت. نتیجه گیری: با توجه به نتایج به طور یقین نمی توان گفت که پرتودهی با دوز ۱۰ کیلوگرمی موجب بهبود معنی دار کارایی ضد اکسیداسیونی عصاره آویشن شیرازی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.