بررسی ویژگی های فیزیکی و ارزش تغذیه ای پنج رقم خرما ( Phoenix dactylifera L ) در طی دو سال انبارمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های فیزیکی و ارزش تغذیه ای پنج رقم خرما ( Phoenix dactylifera L ) در طی دو سال انبارمانی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های فیزیکی و ارزش تغذیه ای پنج رقم خرما ( Phoenix dactylifera L ) در طی دو سال انبارمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های فیزیکی و ارزش تغذیه ای پنج رقم خرما ( Phoenix dactylifera L ) در طی دو سال انبارمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های فیزیکی و ارزش تغذیه ای پنج رقم خرما ( Phoenix dactylifera L ) در طی دو سال انبارمانی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. از آنجا که بخش عمده عملیات برداشت، فرآوری، بسته بندی و انبار کردن این ماده مغذی به شیوه سنتی انجام می شود، بنابراین به منظئر بهینه سازی تجهیزات فرآوری و تعیین بهترین شرایط انبارداری، ویژگی های فیزیکی و تغییرات در ارزش غذایی پنج رقم خرمای پیارم، زاهدی، کلوته، خارک برحی و مضافتی در طی دو سال انبارداری در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی و به شیوه فاکتوریل مورد بررسی قرار گرفت. بررسی آماری نتایج نشان داد که ویژگی های فیزیکی و تغذیه ای ارقام مختلف خرما، دارای تفاوت معنی داری با یکدیگر هستند. (P<0/05). بسته به نوع رقم، میزان رطوبت نمونه ها از ۱۹/۲۹ تا ۷۲/۰۷ درصد به دست آمد. نتایج نشان داد که طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، مساحت سطح و ضریب کرویت برای ارقام خرمای مورد بررسی به ترتیب از ۲۷/۹۸ تا ۴۱/۰۷ میلیمتر، ۱۹/۵۵ تا ۲۴/۹۵ میلیمتر، ۱۶/۹۴ تا ۲۰/۷۰ میلیمتر، ۲۳/۱۶ تا ۲۵/۹۵ میلیمتر، ۱۷۸۱/۷۷ تا ۲۱۲۱/۷۲ میلیمتر مربع و ۵۸/۰۱ تا ۸۲/۸۴ درصد متغیر می باشد. ضریب اصطحکک ایستایی ارقام خرما بر روی سطوحی از جنس چوب، نئوپان، تخته سه لایه، مقوای زبر، سنگ و شیشه از ۰/۳۸ تا ۰/۸۷ تعیین شد. شاخص های رنگ سنجی a، L و b نیز به ترتیب از ۲/۸ تا ۴۳/۷، ۳/۲ تا ۲۴/۹ و ۹- تا ۴۳/۶ برای ارقام مختلف مورد اندازه گیری قرار گرفت. میزان pH ارقام مختلف خرما در طی نگهداری در انبار در ماه های ۰، ۱۲ و ۲۴ به ترتیب از ۶/۰۳ تا ۶/۹۷، ۵/۹۱ تا ۶/۴۱ و ۵/۷۸ تا ۶/۳۱ به دست آمد. میزان اسیدیته نیز در طی نگهداری انواع خرما در انبار و در ماه های ۰، ۱۲ و ۲۴ به ترتیب ۰/۰۹۴ تا ۰/۲۵۵، ۰/۱۶۳ تا ۰/۲۸۲ و ۰/۲۱۴ ت ۰/۲۹۷ تعیین شد. مقدار قندهای احیا کننده ارقام مختلف خرما در طی نگهداری در سردخانه و در ماه های ۰، ۱۲ و ۲۴ به ترتیب از ۵۰/۳۱ تا ۶۱/۷۸، ۴۱/۳۹ تا ۵۹/۹۷ و ۳۶/۱۰ تا ۵۵/۶۵ درصد محاسبه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.