اثر اسید سالیسیلیک و دور آبیاری بر روی صفات فیزیولوژیک ارقام لوبیا سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسید سالیسیلیک و دور آبیاری بر روی صفات فیزیولوژیک ارقام لوبیا سبز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسید سالیسیلیک و دور آبیاری بر روی صفات فیزیولوژیک ارقام لوبیا سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید سالیسیلیک و دور آبیاری بر روی صفات فیزیولوژیک ارقام لوبیا سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسید سالیسیلیک و دور آبیاری بر روی صفات فیزیولوژیک ارقام لوبیا سبز :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

سالیسیلیک اسید نقش مهمی در پاسخ گیاهان به تنش های محیطی دارد و از گیاه در برابر بسیاری از تنش های غیر زنده حمایت می کند و تنش های محیطی از مهمترین عوامل کاهش دهنده محصولات کشاورزی در سطح جهان بشمار می روند. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه فاکتور که فاکتور اول کم آبیاری در سه سطح (شاهد (۳روز)، ۵ و ۷ روز)، فاکتور دوم دو رقم لوبیا ( بذر محلی جماران و بذر اصلاح شده سانری ) و فاکتور سوم اسید سالیسیلیک در دو سطح (شاهد و ۲۰۰ پی پی ام) در سه تکرار انجام شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که تیمارهای رقم اصلاح شده سانری، محلول پاشی اسید و همچنین اثر متقابل رقم اصلاح شده سانری در محلول پاشی اسید به ترتیب با ۵۱ / ۱ ، ۵۲ / ۱ و ۷۲ / ۱ درصد بیشترین میزان پتاسیم گیاه را داشتند. محلول پاشی اسید با ۷۱ / ۲۲ درصد بیشترین غلظت پروتئین را به خود اختصاص داد. بیشترین میزان قندهای محلول مربوط به رقم اصلاح شده برابر با ۱۵ / ۲۵ میلی گرم بر گرم وزن خشک گیاه بدست آمد و برای دور آبیاری نیز بیشترین میزان متعلق به دور آبیاری پنج روز با ۴۷ / ۲۴ میلی گرم بر گرم وزن خشک گیاه بود. مقایسه میانگین ها نشان داد که تیمارهای رقم اصلاح شده، محلول پاشی اسیدسالیسیلیک و همچنین اثر متقابل رقم اصلاح شده در محلول پاشی اسید سالیسیلیک به ترتیب با ۰۸ / ۴۵۵ ، ۴۴ / ۴۵۶ و ۱۲ / ۴۸۲ درصد بیشترین میزان فسفر گیاه را داشتند. نتایج این پژوهش نشان دهنده آن است که استفاده از ارقام اصلاح شده و محلول پاشی با اسید سالیسیلیک سبب افزایش صفات فیزیولوژیک مورد مطالعه در گیاه لوبیا سبز می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.