جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس در محصولات لبنی استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس در محصولات لبنی استان فارس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس در محصولات لبنی استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس در محصولات لبنی استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس در محصولات لبنی استان فارس :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

رشد جمعیت و نیاز به منابع غذایی پروتئینی یکی از مباحث مهم فرآوری جامعه انسانی است. باکتری های پروبیوتیک، مکمل های غذایی میکروبی هستند که از طریق حفظ تعادل میکروبی رودهتأثیرات سودمندی بر سلامت انسانها دارند. لاکتوباسیلوس ها یکی از مهمترین باکتریهای پروبیوتیک هستند، از اینرو در این مطالعه تجربی، گونه های لاکتوباسیلوس از ماست های سنتی استان فارس در محیط MRS brothبعنوان محیط غنی کننده در شرایط بی هوازی۵%دی اکسید کربن( کشت داده شدند و بعد از ۸۴ ساعت در محیط MRS agarدر شرایط بی هوازی و دمای ۷۳ درجه سانتیگراد جداسازی شدند. سپس با استفاده از مورفولوژی کلنی ها و رنگ آمیزی گرم و تست های بیوشیمیایی مورد تأیید قرار گرفتند. در این مطالعه سویه های مختلف لاکتوباسیلوس از جمله لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، پلانتاروم، کازئی و بولگاریس جدا شد. نتایج این مطالعه نشان داد که در بسیاری از محصولات لبنی سنتی استان فارس لاکتوباسیلوس موجود است که نقش مهمی در سلامت انسان دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.